Siirry pääsisältöön

Korttivakuutukset World Elite

Kortti, joka antaa sinulle tarvitsemasi vapauden ja joustavuuden. Private Banking -asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus tähän lisäetuun.
World elite ostersjon private banking
  • Jopa 50 000 euron luottoraja

  • Ylellisiä palveluita, kuten LoungeKey

  • Kattavat korttivakuutukset

Matkavakuutus

Matkavakuutus on voimassa sekä kotimaan- että ulkomaanmatkoilla. Vakuutus korvaa matkalla sattuneesta sairaudesta, tapaturmasta ja kuolemantapauksesta aiheutuvien kuluen lisäksi myös matkan peruuntumisesta, myöhästymisestä tai keskeytymisestä aiheutuvat kulut.

Hole-in-One-vakuutus antaa sinulle mahdollisuuden juhlia saavutustasi pelitovereidesi kanssa 500 euron arvosta.

Henkilöllisyysvarkausvakuutus

Henkilöllisyysvarkausvakuutus korvaa, mm. oikeudenkäyntikuluja, maksuja ja saamatta jäänyttä palkkaa, jotka johtuvat vakuutetun nimen ja henkilötunnuksen luvattomasta käytöstä luotto- tai pankkitilien avaamiseksi.

Hintaturvavakuutus

Hintaturvavakuutus korvaa Mastercard Premium Gold- tai Mastercard Private Banking Gold ‑kortilla maksamasi esineen hinnan ja Suomessa myynnissä olevan saman esineen alemman hinnan erotuksen. Alemman hinnan on oltava yleisesti tarjolla ja kaikkien saatavissa 30 päivän sisällä tuotteen ostohetkestä lähtien.

Ostoturvavakuutus

Ostoturvavakuutus korvaa Mastercard Premium Gold- tai Mastercard Private Banking Gold ‑kortilla Pohjoismaissa maksamasi tuotteen vahingoittumisen tai rikkoutumisen. Sekä hinta- että ostoturvavakuutus täydentävät omaa kotivakuutustasi.

AIG Asiakaspalvelu
Puh +358 (0)201 443 250* (suomi)
Puh +358 (0)201 443 240* (ruotsi)
Sähköposti alandsbanken@aig.com
Ma–pe 10–18

Matkahätäpalvelu (In case of emergency)
SOS International AS
Assistance Service (24h)
Puh +45 3848 9338
Sähköposti sos@sos.dk

Saat apua korttivakuutusasioissa soittamalla numeroon 0201 443 250. Valitse vaihtoehto 5.

Tuote-esite Ålandsbankenin korttivakuutuksista 

Vahinkoilmoitus. Korvaushakemus:

Matkavakuutus Muut vakuutukset

Korttivakuutukset myöntää AIG Europe S.A. Suomen sivuliike, Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki. Huomioi, että korttivakuutusten voimassaolo päättyy, jos korttisopimuksesi päättyy.