Ålandsbanken Premium Banking

Eri elämänvaiheissa pankkipalveluiden ja elämyspalveluiden tarpeet vaihtelevat – Premium Banking perustuu tämän ymmärtämiseen. Saat henkilökohtaista palvelua ja asiantuntija-apua taloudellisissa ja perhejuridisissa asioissa, mutta myös tukea ja turvaa arkipäivän tilanteissa tai matkoilla ollessasi.

Tutustu palveluihimme

Kuljemme omaa tietämme

Miltä tilanteesi näyttää tänään? Millaisia tarpeita, tavoitteita ja unelmia sinulla on? Nykyisen tilanteesi perusteellinen kartoitus luo edellytykset sille, että voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Työmme perustuu ahkeruudelle, kokemukselle sekä kyvylle löytää uusia näkökulmia.

Kuljemme omaa tietämme – näin kiteytämme Ålandsbankenin ajattelutavan. Ajattelemalla pankkimaailman perinteistä poiketen luomme edellytykset kunnianhimoiselle toiminnalle, jonka tavoitteena on tuottaa lisäarvoa sinulle.

Tervetuloa Ålandsbanken Premium Banking -asiakkaaksi.

Maarit Vesala
Johtaja Premium Banking Suomi

Palvelumme

 • Premium Palvelu

  Premium Palvelu

  Sinulle räätälöity taloussuunnitelma

  Voidaksemme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua, meidän on tunnettava tarpeesi ja toiveesi. Tämän vuoksi aloitamme yhteistyön aina tilanteesi kartoituksella.

  Tutustu Premium Palveluihin
 • Premium Talous

  Premium Talous

  Kaikki pankkipalvelut, joita talouteesi tarvitset

  Premium Talous tarkoittaa, että pidämme huolta koko taloudestasi. Voit pitää varasi hallinnassa – ja samalla saada enemmän vastinetta rahoillesi.

  Tutustu Premium Talous -palveluihin
 • Premium Elämys

  Premium Elämys

  Tekee elämästä helpompaa

  Elämässä on kyse muustakin kuin rahasta. Esimerkiksi hyvästä ruuasta, kulttuurista ja matkailusta. Concierge Service -palvelumme tarjoaa ensiluokkaista apua moneen tilanteeseen.

  Tutustu Premium Elämys -palveluihin
 • Premium Turva

  Premium Turva

  Lisää turvallisuutta

  Premium-asiakkaana hyödyt laajemmasta vakuutusturvasta. Kattava matkavakuutus tarjoaa turvaa koko perheelle. Käytössäsi on myös henkilöllisyysvarkausvakuutus, ostoturvavakuutus sekä hintaturvavakuutus

  Tutustu Premium Turva -palveluihin
 • Premium Sijoitus

  Premium Sijoitus

  Ota askel kohti unelmiasi

  Premium-asiakkaana sinulla on käytettävissäsi Ålandsbankenin varainhoito rahastojemme kautta. Valitse riskitasosi, me huolehdimme muusta.

  Tutustu Premium Sijoitus -palveluihin
 • Premium Ympäristö

  Premium Ympäristö

  Kestävää taloutta ympäristö huomioiden

  Pyrimme harjoittamaan toimintaamme pitkäjänteisesti ja kestävästi niin taloudellisesti, sosiaalisesti kuin ympäristöä ajatellen. Sinä ja perheesi voitte yhdessä kanssamme osallistua työhön terveemmän Itämeren puolesta.

  Tutustu Premium Ympäristöön
Internetkonttori Premium Banking

Internetkonttori Premium Banking

Ålandsbankenin Premium-asiakkaana saat käyttöösi monipuolisemman palveluvalikoiman Internetkonttorissa. 

Voit turvallisesti olla suorassa yhteydessä henkilökohtaiseen asiakasvastaavaasi. Näet lähettämäsi viestit ja voit vastata asiakasvastaavasi viesteihin.

Talouteni-toiminto tarjoaa täyden kontrollin ja yleisnäkymän omiin raha-asioihin. Internetkonttorin lisäksi käytettävissäsi on tietysti myös Mobiilipankki -sovellus iPhone- tai Android-versiona.

Internetkonttorissa voit esimerkiksi:

 • Tehdä maksuja ja tilisiirtoja.

 • Käyttää e-laskupalvelua.

 • Käydä kauppaa osakkeilla ja rahasto-osuuksilla.

 • Seurata sijoitustesi kehitystä.

Sijoitukset-otsakkeen alta voit lukea viimeisimpiä Ålandsbankenin varainhoitajien raportteja Premium varainhoitorahastoista. Voit käydä arvopaperikauppaa Helsingin ja Tukholman pörsseissä. Aktivoimalla maksuttoman Pienen pörssipaketin voit käydä osakekauppaa Internetkonttorissa.

Henkilökohtaisilla Premium-sivuilla saat enemmän pankkipalveluja verkossa

Internetkonttorin Premium-sivujesi kautta löydät Etusi -otsakkeen alta ajankohtaisia tarjouksia ja tietoa tapahtumista, joihin voit osallistua. Voit ottaa yhteyttä suoraan Concierge Service -palveluun, varata loma-asunnon sekä paljon muuta. StopService-palvelussa rekisteröit kortti- ja henkilötietosi, jotta voit itse sulkea korttisi tarvittaessa.