Eri elämänvaiheissa pankkipalveluiden ja elämyspalveluiden tarpeet vaihtelevat – Premium Banking perustuu tämän ymmärtämiseen. Saat henkilökohtaista palvelua ja asiantuntija-apua taloudellisissa ja perhejuridisissa asioissa, mutta myös tukea ja turvaa arkipäivän tilanteissa tai matkoilla ollessasi.

Tutustu palveluihimme

Kuljemme omaa tietämme

– Perinteisestä poikkeavaa näkemystä

Miltä tilanteesi näyttää tänään? Millaisia tarpeita, tavoitteita ja unelmia sinulla on? Nykyisen tilanteesi perusteellinen kartoitus luo edellytykset sille, että voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Työmme perustuu ahkeruudelle, kokemukselle sekä kyvylle löytää uusia näkökulmia.

Kuljemme omaa tietämme – näin kiteytämme Ålandsbankenin ajattelutavan. Ajattelemalla pankkimaailman perinteistä poiketen luomme edellytykset kunnianhimoiselle toiminnalle, jonka tavoitteena on tuottaa lisäarvoa sinulle.

Tervetuloa Ålandsbanken Premium Banking -asiakkaaksi.

Maarit Vesala
Johtaja Premium Banking Suomi

Autamme sinua kulkemaan omaa tietäsi Haluan Premium Banking -asiakkaaksi

Premium Palvelu

– sinulle räätälöity taloussuunnitelma

Voidaksemme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua, meidän on tunnettava tarpeesi ja toiveesi. Tämän vuoksi aloitamme yhteistyön aina tilanteesi kartoituksella.

Premium Talous

– kaikki pankkipalvelut, joita talouteesi tarvitset

Premium Talous tarkoittaa, että pidämme huolta koko taloudestasi. Voit pitää varasi hallinnassa – ja samalla saada enemmän vastinetta rahoillesi.

Premium Elämys

– tekee elämästä helpompaa

Elämässä on kyse muustakin kuin rahasta. Esimerkiksi hyvästä ruuasta, kulttuurista ja matkailusta. Concierge Service -palvelumme tarjoaa ensiluokkaista apua moneen tilanteeseen.

Premium Turva

– lisää turvallisuutta

Premium-asiakkaana hyödyt laajemmasta vakuutusturvasta. Kattava matkavakuutus tarjoaa turvaa koko perheelle. Käytössäsi on myös henkilöllisyysvarkausvakuutus, ostoturvavakuutus sekä hintaturvavakuutus.

Premium Sijoitus

– ota askel kohti unelmiasi

Premium-asiakkaana sinulla on käytettävissäsi Ålandsbankenin rahainhoito rahastojemme kautta. Valitse riskitasosi, me huolehdimme muusta.

Premium Ympäristö

– kestävää taloutta ympäristö huomioiden

Pyrimme harjoittamaan toimintaamme pitkäjänteisesti ja kestävästi niin taloudellisesti, sosiaalisesti kuin ympäristöä ajatellen. Sinä ja perheesi voitte yhdessä kanssamme osallistua työhön terveemmän Itämeren puolesta.

Internetkonttori Premium Banking

Ålandsbankenin Premium-asiakkaana saat käyttöösi monipuolisemman palveluvalikoiman Internetkonttorissa. 

Voit turvallisesti olla suorassa yhteydessä henkilökohtaiseen asiakasvastaavaasi. Näet lähettämäsi viestit ja voit vastata asiakasvastaavasi viesteihin.

Talouteni-toiminto tarjoaa täyden kontrollin ja yleisnäkymän omiin raha-asioihin. Internetkonttorin lisäksi käytettävissäsi on tietysti myös Mobiilipankki -sovellus iPhone- tai Android-versiona.

Internetkonttorissa voit esimerkiksi:

  • Tehdä maksuja ja tilisiirtoja.

  • Käyttää e-laskupalvelua.

  • Käydä kauppaa osakkeilla ja rahasto-osuuksilla.

  • Seurata sijoitustesi kehitystä.

Sijoitukset-otsakkeen alta voit lukea viimeisimpiä Ålandsbankenin varainhoitajien raportteja Premium varainhoitorahastoista. Voit käydä arvopaperikauppaa Helsingin ja Tukholman pörsseissä. Aktivoimalla maksuttoman Pienen pörssipaketin voit käydä osakekauppaa Internetkonttorissa.

Henkilökohtaisilla Premium-sivuilla saat enemmän pankkipalveluja verkossa

Internetkonttorin Premium-sivujesi kautta löydät Etusi -otsakkeen alta ajankohtaisia tarjouksia ja tietoa tapahtumista, joihin voit osallistua. Voit ottaa yhteyttä suoraan Concierge Service -palveluun, varata loma-asunnon sekä paljon muuta. StopService-palvelussa rekisteröit kortti- ja henkilötietosi, jotta voit itse sulkea korttisi tarvittaessa.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua