Ålandsbankenin asuntolaina antaa liikkumavaraa

Ottaessasi meiltä asuntolainan näemme sinut sijoittajana, emme lainanottajana. Sijoitat asuntoosi. Siksi tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen konseptin.

Kokonaisvaltaisuus tarkoittaa sitä, että Ålandsbankenin asuntolaina:

  • toteuttaa asuntounelmasi siten, että voit olla tyytyväinen päätökseesi.

  • antaa sinulle joustavuutta toteuttaa myös muita unelmiasi.

  • ei häiritse yöuniasi ja antaa turvalliset näkymät tulevaisuuteen.

Sinun tulee tuntea olosi turvatuksi tehdessäsi sijoitusta. Siksi tarkastelemme talousasioitasi yhdessä. Elämäntilanteestasi riippuen voimme tarvittaessa suunnitella sinulle lainaratkaisun, jossa on valitsemasi viitekorko ja korkosuojaus.

Ålandsbankenin asuntolainamalli mahdollistaa lainan rakenteen ja lyhennyssuunnitelman muuttamisen elämäntilanteiden mukaan. Joskus kannattaa lyhentää lainaa vähemmän ja käyttää sen sijaan osa rahoista säästämiseen. Ehkä haluat säästää rahastoihin ennen eläkeikää? Voit kartuttaa kokonaisvarallisuuttasi enemmän aloittamalla rahastosäästämisen samalla, kun lyhennät asuntolainaasi. Lue lisää rahastosäästämisestä täältä.

Laina ilman korkosuojausta

Kun lainassasi on vaihtuva korko, korkosi vaihtelee laina-aikana viitekoron muutosten mukaan.

Lainassa korkosuojaus

Vaihtuvaan korkoon voit yhdistää korkoputken. Siten varmistut siitä, että maksamasi viitekorko on korkoputken lattian ja katon välillä. Korkoputki on voimassa viisi vuotta.

Valitsemalla korkokaton tiedät varmuudella, että lainan korko ei ylitä sovittua korkokattoa korkosidonnaisuusaikana. Voit valita, kuinka suureen osaan lainastasi liität korkokaton.

Kiinteä korko tuo turvallisuutta. Lainanottohetkellä sovittu korko pysyy samana sopimamme ajan. Päätät itse, kuinka suuri osa lainasta sidotaan kiinteään korkoon.

Oletko 15–39-vuotias? Lue Asuntosäästötilistä täältä.

Lainalaskuri

Testaa lainalaskurimme. Voit myös jättää asuntolainahakemuksen lähimpään konttoriin.

Luottotiedot: Kun haet luottoa tai tiettyjä muita palveluja, Ålandsbanken voi tarkistaa, onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä luottotietorekisterissä. Mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, se (voi) heikentää mahdollisuuksiasi saada hakemaasi palvelua. Halutessasi lisätietoja voit ottaa yhteyttä asiakasvastaavaasi tai Asiakaspalveluun.