Siirry pääsisältöön

Private Banking Elämys

Elämyspalveluiden avulla rikastutat arkea, lomaa tai työmatkoja.
premium-livsstil 4

Haluamme sinulle Private Banking ‑asiakkaanamme vain parasta matkoilla ollessasi ja myös silloin, kun haluat muulla tavalla rikastuttaa arkeasi. Sitä sinulle tarjoaa Ålandsbanken Private Banking Elämys.

Concierge Service -palvelu

Onko sinun vaikea saada aika riittämään? Concierge Service -palvelulla saat ensiluokkaista apua sekä matkoilla että arjessa. Käänny puoleemme saadaksesi apua konsertti- tai teatterilippujen hankkimiseen, ehdotuksia jännittäviin elämyksiin matkakohteessasi tai lähettääksesi kukkia anopille. Autamme sinua niin pienissä kuin suurissa asioissa.

Yhteistyössä Tenerity kanssa.

Concierge Service -palvelun aukioloajat

Aukioloajat puhelimitse tehtäviin varauksiin: arkipäivisin klo 10.00 - 18.00 palvelu suomeksi, klo 18.00 - 22.00 palvelu skandinaavisella kielellä/englanniksi. Lauantaisin klo 10.00 - 18.00 palvelu skandinaavisella kielellä/englanniksi. Puh: +358 (0)201 443 250, valitse vaihtoehto 3.

Palvelu on maksuton, mutta maksut ja kulut lipuista ja muista toimituksista veloitetaan Private Banking-kortiltasi. Soita tai lähetä viesti Concierge Service -palveluun. Concierge Service vastaa sinulle puhelimitse tai sähköpostitse, miten itse haluat.