Siirry pääsisältöön

Miltä vaurastumisen suunnitelmasi näyttää?

Tarpeesi ja elämäntilanteesi vaihtelevat. Henkilökohtaisella vaurastumisen suunnitelmalla autamme sinua räätälöimään sijoituksesi – tavoitteena saada varallisuutesi kasvamaan vähintään 50 000 euroon. Varallisuuspuskuri antaa sinulle taloudellista turvaa ja joustoa eri elämäntilanteisiin. Yhdessä pitkäkestoisen kumppanin kanssa voit tuntea olosi turvalliseksi tulevaisuuden tarpeiden varalta.

Lue lisää

Onko sinulla asuntolainaa Ålandsbankenissa?

Lainanlyhennyksen rinnalla voit kasvattaa varallisuuttasi säästämällä jo laina-aikana. Tiesitkö, että tarjoamme myös sijoituslainaa? Sijoituslaina voi sopia tilanteeseen, jossa asuntovarallisuutta on jo kertynyt, mutta säästöjä ei. Varaa aika tapaamiseen – yhdessä voimme saavuttaa tavoitteesi.

Säästölaskuri

Kokeile säästölaskuriamme nähdäksesi, miten sijoituksesi voisivat kasvaa. Paljonko sinulla on säästöjä tänään? Mikä on säästötavoitteesi ja paljonko haluat säästää kuukausittain? Millaisen tuoton odotat saavasi?

Säästölaskuri

Lue lisää vastuullisista rahastoista

Meidän kanssamme voit tehdä vastuullisia valintoja helposti myös sijoittaessasi. Joutsenmerkityllä rahastolla voit seurata sydäntäsi ja osallistua kestävämmän tulevaisuuden luomiseen.