101 Tacksidan När Alla Drar Sitt Strå Till Stacken

Kun kaikki kantavat kortensa kekoon

2019

Tämä kirja on nähnyt päivänvalon monen ihmisen ansiosta. He ovat kaikki osallistuneet täydestä sydämestään, ojentaneet auttavan kätensä ja suoneet minulle kannustavia sanoja. Maarianhaminassa varsinkin kolmen instituution työntekijät ovat olleet korvaamattomia projektiryhmällemme. Ahvenanmaan Museon Staffan Beijar on osoittanut fantastista omistautumista ja vastannut mitä kummallisimpiin kysymyksiimme – sen lisäksi hän on löytänyt museon valokuvakokoelman kultajyväset ja jakanut ne kanssamme. Hänen kollegansa Kitty Strandvik on puolestaan haravoinut museon etnologisen kokoelman löytääkseen pankkiaiheisia esineitä. 

Myös toisella puolen katua Ahvenanmaan maakunta-arkiston henkilökunta on osoittanut liikuttavaa vieraanvaraisuutta ja ihailtavaa asiantuntemusta. Olemme saaneet apua monen arvoituksen ratkaisemisessa Åke Söderlundilta, Karin Mansénilta ja Kaj Sonnenbornilta. 

Kulman takana meillä on Ålandstidningen-lehden Daniel Eriksson. Hän on rohkeasti sukeltanut lehden pimeään kellariin etsiäkseen unohdettuja arkistokuvia.

Te olette kaikki olleet ystäviä hädässä. Olette upeita!
-Kiitos

Haluatko tulla osaksi seuraavaa 100 vuottamme?