Siirry pääsisältöön

Parasta premium-pankkipalvelua

Alandsbanken vaasa hugo back

Heti ensimmäisestä tapaamista lähtien haluan luoda asiakkaalle turvallisen ja positiivisen fiiliksen sekä tunteen siitä, että yhdessä löydämme hänelle parhaat ratkaisut.

Ålandsbanken on vastuullinen sijoituspankki, jonka kokonaisvaltainen tarjonta kattaa niin suorat osakesijoitukset kuin eri korkosijoittamisen vaihtoehdot ja vaihtoehtoiset sijoitukset. Olemme lisäksi täyden palvelun pankki sinulle, joka arvostat sujuvaa ja henkilökohtaista palvelua.

Me kaikki täällä Vaasan konttorilla teemme saumattomasti yhteistyötä palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Hyvät asiakassuhteet ovat toimintamme ydin ja pyrimme toimimaan kestävästi pitkällä aikavälillä.

Laadimme pitkäkestoisen suunnitelman taloudellesi, jotta voit saavuttaa unelmasi ja luoda turvallisen tulevaisuuden valinnanmahdollisuuksilla. Autamme sinua suunnittelemaan kokonaisvarallisuutesi parhaalla mahdollisella tavalla ottaen huomioon sekä tulot, sijoitukset että lainat.

Ottaessasi meiltä asuntolainan näemme sinut sijoittajana - sijoitat asuntoosi. Siksi etsimme sinulle omaan tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sovitetun kokonaisratkaisun. Työssäni pyrin asettumaan asiakkaan asemaan ja tarjoamaan parasta premium-pankkipalvelua aina henkilökohtaisen tarpeesi mukaan.

Heti ensimmäisestä tapaamista lähtien haluan luoda asiakkaalle tunteen siitä, että yhdessä löydämme hänelle parhaat ratkaisut.

Markkinatilanteen vuoksi sinun voi olla aiheellista tarkistaa lainasi. Kilpailutamme mielellään nykyiset lainasi ja autamme luonnollisesti siirtämään ne meille.

Olemme vuodesta 2014 tehneet töitä Itämeren tilan parantamiseksi Itämeriprojektimme kautta. Itämeriprojektin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme useita mahdollisuuksia osallistua kanssamme ilmastonmuutoksen hillintään. Itämeritili, Itämerikortti ja Åland Index sekä vastuulliset sijoitustuotteet ovat konkreettisia esimerkkejä kestävästä toiminnastamme pitkällä aikavälillä.

Monipuolisen Premium Banking -konseptimme suosituimpia lisäpalveluita ovat vakuutuksemme, kuten matkavakuutus sinulle ja perheellesi sekä ostosuojavakuutus vahingon varalle. Kauttamme saat myös asiantuntevia juristeja, jotka auttavat sinua perheoikeudellisissa asioissa alennettuun hintaan.

Jos siis harkitset rahastosäästämistä, etsit uutta pääpankkia tai haluat vaikkapa rakentaa sijoitussalkun, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Keskustelen mielelläni kanssasi lisää!

Lämpimästi tervetuloa Ålandsbankeniin - arvonluontia sinulle ja tuleville sukupolville ennemmin "olon", ettei ole liian rento.

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä!

Hugo Back

Premium Banker