Siirry pääsisältöön

Suomen paras Private Banking – lämminhenkistä tunnelmaa unohtamatta

Alandsbanken tampere asko mannisto

Olen paljasjalkainen tamperelainen, jolle Tampere ja Pirkanmaa on hieno alue työskennellä ja elää. Ålandsbankenin konttorissa Tampereella on lämminhenkinen ja ihmisläheinen tunnelma. Se sopii tähän kaupunkiin, joka on mielestäni muutenkin auttavaista ja yhteisöllistä seutua.

Ålandsbanken on vastuullinen sijoituspankki, jonka kokonaisvaltainen tarjonta kattaa niin suorat osakesijoitukset kuin eri korkosijoittamisen vaihtoehdot ja vaihtoehtoiset sijoitukset. Olemme lisäksi täyden palvelun pankki sinulle, joka arvostat sujuvaa ja henkilökohtaista palvelua. Hyvät asiakassuhteet ovat toimintamme ydin ja pyrimme toimimaan kestävästi pitkällä aikavälillä.

Tampereen Ålandsbankenilla työskentelee kuusitoista rahoitusalan ammattilaista aina uunituoreista pankkilaisista monen kymmenen vuoden kokemuksen omaaviin konkareihin. Private Banking -asiakkaanamme saat asiantuntijatiimin, joka mukauttaa ratkaisut yksilöllisiin tarpeisiisi, tavoitteisiisi ja unelmiisi. Tiimiin kuuluu kokeneita asiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet varallisuudenhoitoon, rahoitusratkaisuihin, juridiikkaan ja sijoituksiin.

Tarkastelemme tilannettasi laajemmasta näkökulmasta, minkä vuoksi huomioimme myös muun varallisuutesi, perheesi, verotuksen sekä tulevaisuuden tavoitteet ja unelmat. Ålandsbankenin varallisuuden suunnittelun tavoitteena on luoda sinulle selkeä suunnitelma tulevaisuuden tavoitteidesi toteuttamiseksi. Oma, 20 vuoden kokemukseni finanssialalta yhdistettynä muiden asiantuntijoidemme osaamiseen tuo sinulle asiakkaana selvää lisäarvoa.

Ålandsbankenin konttorissa on lämminhenkinen ja ihmisläheinen tunnelma.

Varainhoitomme on aktiivista, ja vastuullisuus on osa hallinnointitapaamme. Tarjoamme vastuullisia sijoitustuotteita ja kehitämme jatkuvasti valikoimaamme niiden parissa vastataksemme asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeisiin. Hyvänä esimerkkinä tästä on Ålandsbanken Tuulivoima Erikoisijoitusrahasto, jonka tavoitteena on lisätä uusiutuvan energian osuutta yhteiskunnassa tuulivoimapuistoinvestoinneilla ja siten osaltaan hillitä ilmastonmuutosta. Itämeriprojektin, Itämerikortin ja Åland Indexin kautta jatkamme yhdessä asiakkaidemme kanssa työtämme kestävämmän tulevaisuuden edistämiseksi.

Asiakkaamme valitsivat meidät kolmatta vuotta peräkkäin Suomen parhaaksi Private Banking -toimijaksi Kantar Prosperan Private Banking 2023 Finland - tutkimuksessa. Tutkimus osoittaa, että asiakkaamme arvostavat pitkäjänteistä työtämme hyvien asiakassuhteiden, varallisuuden suunnittelun ja vastuullisuuden hyväksi.

Vaikka mitään akuuttia asiaa ei juuri nyt olisikaan hoidettavana, voi minuun olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Soita minulle – aloitetaan tutustuminen vaikka siitä!

Lämpimästi tervetuloa Ålandsbankeniin - arvonluontia sinulle ja tuleville sukupolville

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä!

Asko Männistö

Senior Private Banker