Siirry pääsisältöön

Suomen paras Private Banking – muutakin kuin sijoittamista

Alandsbanken tampere matias jokinen

Private Banking on paljon muutakin kuin sijoittamista. Olen auttanut asiakkaitani esimerkiksi yritysten perustamisessa, yritysjärjestelyissä, sukupolvenvaihdoksissa sekä mahdollistanut uusia liikekumppanuuksia. Toivoisin yhä useamman ymmärtävän, että pankki voi olla kumppani myös laajemmassa varallisuuden suunnittelussa.

Ålandsbanken on vastuullinen sijoituspankki, jonka kokonaisvaltainen tarjonta kattaa niin suorat osakesijoitukset kuin eri korkosijoittamisen vaihtoehdot ja vaihtoehtoiset sijoitukset. Olemme lisäksi täyden palvelun pankki sinulle, joka arvostat sujuvaa ja henkilökohtaista palvelua. Uskon pitkäjänteiseen asiakassuhteen rakentamiseen. Hyvät asiakassuhteet ovatkin toimintamme ydin ja pyrimme toimimaan kestävästi pitkällä aikavälillä.

Private Banking -asiakkaanamme saat asiantuntijatiimin, joka mukauttaa ratkaisut yksilöllisiin tarpeisiisi, tavoitteisiisi ja unelmiisi. Tiimiin kuuluu kokeneita asiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet varallisuudenhoitoon, rahoitusratkaisuihin, juridiikkaan ja sijoituksiin. Tampereen Private Banking -tiimissä tiivistyy yhteensä yli sadan vuoden verran sijoitus- ja rahoitusalan osaamista.

Tarkastelemme tilannettasi laajemmasta näkökulmasta, minkä vuoksi huomioimme myös muun varallisuutesi, perheesi, verotuksen sekä tulevaisuuden tavoitteet ja unelmat. Ålandsbankenin varallisuuden suunnittelun tavoitteena on luoda sinulle selkeä suunnitelma tulevaisuuden tavoitteidesi toteuttamiseksi. Meillä ollaan kiinnostuneita asiakkaan tilanteesta kokonaisuutena. Itse haluan jäsentää nimenomaan sijoittamisen roolia osana kokonaisvarallisuutta.

Itse haluan jäsentää nimenomaan sijoittamisen roolia osana kokonaisvarallisuutta.

Varainhoitomme on aktiivista, ja vastuullisuus on osa hallinnointitapaamme. Tarjoamme vastuullisia sijoitustuotteita ja kehitämme jatkuvasti valikoimaamme niiden parissa vastataksemme asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeisiin. Hyvänä esimerkkinä tästä on Ålandsbanken Tuulivoima Erikoisijoitusrahasto, jonka tavoitteena on lisätä uusiutuvan energian osuutta yhteiskunnassa tuulivoimapuistoinvestoinneilla ja siten osaltaan hillitä ilmastonmuutosta. Itämeriprojektin, Itämerikortin ja Åland Indexin kautta jatkamme yhdessä asiakkaidemme kanssa työtämme kestävämmän tulevaisuuden edistämiseksi.

Asiakkaamme valitsivat meidät kolmatta vuotta peräkkäin Suomen parhaaksi Private Banking -toimijaksi Kantar Prosperan Private Banking 2023 Finland - tutkimuksessa. Tutkimus osoittaa, että asiakkaamme arvostavat pitkäjänteistä työtämme hyvien asiakassuhteiden, varallisuuden suunnittelun ja vastuullisuuden hyväksi.

Keskustelen mielelläni kanssasi siitä, miten voin olla avuksi nyt tai mahdollisesti tulevaisuudessa. Ota yhteyttä!

Lämpimästi tervetuloa Ålandsbankeniin - arvonluontia sinulle ja tuleville sukupolville.

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä!

Matias Jokinen

Senior Private Banker