Siirry pääsisältöön

Suomen paras Private Banking – pitkiä asiakassuhteita rakentamassa

Alandsbanken turku parainen jarkko rihko

Luottamuksellinen, pitkä asiakassuhde syntyy aidosta yhteydestä, jossa asiakas tuntee minut ja minä asiakkaan.

Ålandsbanken on vastuullinen sijoituspankki, jonka kokonaisvaltainen tarjonta kattaa niin suorat osakesijoitukset kuin eri korkosijoittamisen vaihtoehdot ja vaihtoehtoiset sijoitukset. Olemme lisäksi täyden palvelun pankki sinulle, joka arvostat sujuvaa ja henkilökohtaista palvelua.

Kohtaamme jokaisen asiakkaamme yksilönä. Private Banking -asiakkaanamme saat asiantuntijatiimin, joka mukauttaa ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi, tavoitteisiisi ja unelmiisi. Tiimiin kuuluu kokeneita asiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet varallisuudenhoitoon, rahoitusratkaisuihin, juridiikkaan ja sijoituksiin. Hyvät asiakassuhteet ovat toimintamme ydin ja pyrimme toimimaan kestävästi pitkällä aikavälillä.

Kun tunnemme sinut, voimme nostaa esiin myös sellaisia näkökulmia, joita et välttämättä itse osaa ottaa huomioon. Tarkastelemme tilannettasi laajemmasta näkökulmasta, minkä vuoksi huomioimme myös muun varallisuutesi, perheesi, verotuksen sekä tulevaisuuden tavoitteet ja unelmat. Ålandsbankenin varallisuuden suunnittelun tavoitteena on luoda sinulle selkeä suunnitelma tulevaisuuden tavoitteidesi toteuttamiseksi.

Hoidamme asioitasi kunnianhimoisesti, vastuullisesti ja henkilökohtaisesti. Kaikella kunnioituksella, juuri sinua palvellen.

Varainhoitomme on aktiivista, ja vastuullisuus on osa hallinnointitapaamme. Tarjoamme vastuullisia sijoitustuotteita ja kehitämme jatkuvasti valikoimaamme niiden parissa vastataksemme asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeisiin. Hyvänä esimerkkinä tästä on Ålandsbanken Tuulivoima Erikoisijoitusrahasto, jonka tavoitteena on lisätä uusiutuvan energian osuutta yhteiskunnassa tuulivoimapuistoinvestoinneilla ja siten osaltaan hillitä ilmastonmuutosta. Itämeriprojektin, Itämerikortin ja Åland Indexin kautta jatkamme yhdessä asiakkaidemme kanssa työtämme kestävämmän tulevaisuuden edistämiseksi.

Asiakkaamme valitsivat meidät kolmatta vuotta peräkkäin Suomen parhaaksi Private Banking -toimijaksi Kantar Prosperan Private Banking 2023 Finland - tutkimuksessa. Tutkimus osoittaa, että asiakkaamme arvostavat pitkäjänteistä työtämme hyvien asiakassuhteiden, varallisuuden suunnittelun ja vastuullisuuden hyväksi.

Ålandsbankenissa hoidamme asioitasi kunnianhimoisesti, vastuullisesti ja henkilökohtaisesti. Kaikella kunnioituksella, juuri sinua palvellen. Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

Lämpimästi tervetuloa Ålandsbankeniin - arvonluontia sinulle ja tuleville sukupolville

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä!

Jarkko Rihko

Senior Private Banker