20 joulukuuta 2021
Suomi

Vastaamme asiakkaidemme odotuksiin

Kvinna hand dorr skargard

Maarit Vesala

Premium Banking johtaja, Ålandsbanken Suomi

Me kuljemme omaa tietämme – näin kiteytämme Ålandsbankenin ajattelutavan. Ajattelemalla pankkimaailman perinteistä poiketen luomme edellytykset kunnianhimoiselle toiminnalle, jonka tavoitteena on tuottaa lisäarvoa sinulle. Miltä tilanteesi näyttää tänään? Millaisia tarpeita, tavoitteita ja unelmia sinulla on? Nykyisen tilanteesi perusteellinen kartoitus luo edellytykset sille, että voimme auttaa sinua saavuttamaan tulevaisuuden tavoitteesi.

– Tapaamisissa asiakkaidemme kanssa kartoitamme aina yhdessä asiakkaan taloudellisen tilanteen. Mitkä ovat tavoitteet ja miten ne saavutetaan? Henkilökohtaisen vaurastumisen suunnitelman avulla pyrimme löytämään tien eteenpäin, yhdessä asiakkaan kanssa. Meille on ensiarvoisen tärkeää vastata asiakkaidemme odotuksiin, sanoo Maarit Vesala, Premium Banking Suomen johtaja.

Tyytyväiset asiakkaat ovat lojaaleja, mikä ilmenee myös edellisessä Premium Banking -asiakastutkimuksessamme. Asiakasuskollisuutta mitattaessa Net Promoter Score -pisteemme oli kokonaiset 71! NPS eli asiakastyytyväisyysmittari kertoo, kuinka todennäköisesti asiakkaat suosittelisivat yrityksen palveluita muille. Yleisesti ottaen 30–70 NPS-pistettä on erittäin hyvä tulos, ja 70 NPS-pistettä ylittävä tulos on erinomainen.

– Kiitämme vilpittömästi kaikkia asiakkaitamme. Tulos on erittäin vahva ja kertoo, että asiakkaamme ovat yleisesti ottaen hyvin tyytyväisiä. NPS on toimiva tapa mitata asiakaskokemusta ja -tyytyväisyyttä. Palautteen avulla voimme paremmin ymmärtää asiakkaidemme kokemuksia sekä kehittää ja parantaa asiakaskokemusta entisestään. Teemme päivittäin töitä tarjotaksemme markkinoiden parasta palvelua. Meistä on hienoa, että olemme asiakkaidemme mielestä siinä onnistuneet, kertoo Maarit.

Premium Banking

Lisää tietoa

Maarit Vesala

Premium Banking johtaja, Ålandsbanken Suomi

Vaurastumisen suunnitelmasi

Tarpeesi ja elämäntilanteesi vaihtelevat. Henkilökohtaisella vaurastumisen suunnitelmalla autamme sinua räätälöimään sijoituksesi – tavoitteena saada varallisuutesi kasvamaan vähintään 50 000 euroon. Varallisuuspuskuri antaa sinulle taloudellista turvaa ja joustoa eri elämäntilanteisiin. Yhdessä pitkäkestoisen kumppanin kanssa voit tuntea olosi turvalliseksi tulevaisuuden tarpeiden varalta. Lue lisää