Kokenut varainhoitotiimi

Hyvän tuoton hankkiminen eri markkinatilanteissa edellyttää tarkkaa ja kokonaisvaltaista työtä. Varainhoitomme on sekä aktiivista että dynaamista, mikä tarkoittaa riskien jatkuvaa sopeuttamista näkemyksemme ja markkinoiden edellytysten mukaisiksi. Kaikki tämä kuvataan Markkinanäkemyksessämme kerran kuukaudessa.

Miksi Premium Sijoitus?

  • Kokenut varainhoitotiimi

  • Pitkään käytössä ollut jahyväksi havaittu sijoitusprosessi

  • Uskallusta poiketa vertailuindeksistä, tavoitteena korkeampi tuotto

  • Arvonluontia nousuissa, pääoman säilyttämistä laskuissa

Valitse riskitasosi – me huolehdimme muusta

Pohjoismaat ovat kotimarkkinamme ja ydinalue, jolla analysoimme yksittäisiä yrityksiä löytääksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen lisäarvon. Pohjoismaiden ulkopuolella tarjoamme sekä alueellisesti että globaalisti sijoittavia osakerahastoja. Korkorahastovalikoimamme kattaa lyhyiden ja pitkien korkojen lisäksi myös yrityslainat.

Globaalit, aktiivisesti hoidetut varainhoitorahastomme sopivat parhaiten sinulle, joka et kovin mielelläsi tee sijoituspäätöksiä itse. Sinun tarvitsee vain päättää, millaisen riskin olet valmis sijoituksellesi ottamaan – me huolehdimme muusta.

Säästä säännöllisesti

Kaikkiin rahastoihimme voit sijoittaa säännöllisesti. Haluat ehkä turvata arkesi puskurilla tai toteuttaa haaveesi. Säännöllinen rahastosäästäminen johonkin Premium-rahastoistamme on sopiva ratkaisu riippumatta säästämistavoitteestasi.

Rahastosijoitusten riskit

Kaikkeen sijoitustoimintaan liittyy tietty riski. Rahaston historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahasto-osuuksiesi arvo voi markkinoiden kehityksen seurauksena sekä nousta että laskea. Sijoitetun rahamäärän takaisinmaksua ei voida taata.


Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua