20 dec 2021
Finland

Vi lever upp till våra kunders förväntningar

Kvinna hand dorr skargard

Maarit Vesala

Chef Premium Banking, Ålandsbanken Finland

Vi går vår egen väg – det är så vi på Ålandsbanken sammanfattar vårt synsätt. Genom att tänka bortom den traditionella bankvärlden skapar vi förutsättningar för en ambitiös leverans som hjälper dig som kund på lång sikt. Hur ser din situation ut idag? Vilka är dina behov, ambitioner och drömmar? En korrekt analys av din nutid är en förutsättning för samsyn kring vägen till framtida mål.

– I kundmöten tittar vi alltid tillsammans på kundens ekonomiska situation. Vilka är målsättningarna och hur når vi dem? Med hjälp av en individuell förmögenhetsplan vill vi tillsammans med kunden hitta rätt väg framåt, eftersom vi är måna om att leva upp till våra kunders förväntningar, säger Maarit Vesala, chef för Ålandsbankens Premium Banking i Finland.

Nöjda kunder leder i sin tur till lojalitet, vilket även vår senaste Premium-kundundersökning visar – vårt NPS landade på hela 71! NPS – Net Promoter Score eller rekommendationsindex – är ett mått som visar hur sannolikt det är att kunder skulle rekommendera företagets tjänster till andra personer. Generellt sett brukar ett NPS-värde mellan 30 och 70 ses som mycket bra, och ett värde över 70 som exceptionellt.

– Vi vill ödmjukt tacka alla våra kunder. Vårt resultat är mycket starkt och visar att våra kunder generellt sett är väldigt nöjda. NPS är ett användbart sätt att mäta användarupplevelse och nöjdhet. Med hjälp av responsen kan vi bättre förstå våra kunders erfarenheter och vidareutveckla och förbättra kundupplevelsen ytterligare. Vi arbetar varje dag för att erbjuda marknadens bästa service och vi tycker att det är mycket glädjande att våra kunder bekräftar att vi har lyckats, berättar Maarit.

Premium Banking

Mer information

Maarit Vesala

Chef Premium Banking, Ålandsbanken Finland

Individuell förmögenhetsplan

Dina behov varierar. Din livssituation varierar. Med en individuell förmögenhetsplan hjälper vi dig att skräddarsy ditt placerande – med målet att få din förmögenhet att växa till minst 50 000 euro. En buffert ger dig ekonomisk trygghet och flexibilitet i olika livssituationer. Tillsammans med en långsiktig partner kan du känna dig trygg inför framtida behov. Läs mer om individuell förmögenshetsplan