Hoppa till huvudinnehåll

Finlands bästa Private Banking – Ålandsbanken är en stark föregångare

Alandsbanken vaasa asa backman

När personalen mår bra tar de också hand om kunderna på bästa möjliga sätt.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service. Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska drivas långsiktigt hållbart.

Som Private Banking-kund hos oss får du ett team av specialister som anpassar lösningarna efter dina individuella behov.

Vi ser på din situation ur ett bredare perspektiv där vi beaktar dina finansiella tillgångar, familj, beskattning samt dina framtida målsättningar och drömmar. Ålandsbankens finansiella planering har som mål att skapa en tydlig vägkarta som hjälper dig att uppnå dina framtida mål.

Här i Vasa tycker jag att vi har ett otroligt team av erfarna specialister inom förmögenhetsförvaltning, finansieringslösningar, juridik och placering. Jag tror att vårt sätt att arbeta tillsammans också syns utåt. I min roll strävar jag efter att varje teammedlem ska må bra och kunna utnyttja sina personliga styrkor. Detta ger också framgång i kundarbetet.

En välmående medarbetare lyckas i kundarbetet.

Vår förvaltningsinriktning är aktiv och all förvaltning bedrivs på ett ansvarsfullt sätt. Vi erbjuder ansvarsfulla placeringsprodukter och utvecklar fortlöpande utbudet på hållbara produkter för att möta våra kunders framtida behov. Ett exempel på detta är Ålandsbanken Vindkraft Specialplaceringsfond, vars målsättning är att genom investeringar i vindkraftsparker öka andelen av förnybar energi i samhället och på så sätt bidra till att mildra klimatförändringen. Via Östersjöprojektet, Östersjökortet och Åland Index fortsätter vi tillsammans med våra kunder att bidra till en mer hållbar framtid.

Vi har ofta varit föregångare inom kapitalförvaltningslösningar. Därför har i synnerhet vår Private Banking-verksamhet vuxit kraftigt under de senaste åren. Vi har för tredje året i rad utsetts till Finlands bästa Private Banking-aktör i Kantar Prosperas Private Banking 2023 Finland-undersökning. Undersökningen visar att även våra kunder uppskattar vårt långsiktiga arbete med just kundrelationer, finansiell planering och hållbarhet.

Jag har alltid tyckt om att träffa nya människor och jag blir väldigt inspirerad av samtal med kunder. Så lyft luren eller skicka ett mejl - jag ser fram emot att höra vad just du vill ha ut av din bankrelation.

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer.

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Åsa Backman

Chef Vasa