Hoppa till huvudinnehåll

Jutta, Senior Premium Banker

Employer branding bulevarden

Jag jobbar med placeringskunder på Bulevarden-kontoret i Helsingfors. Mina kunder är allt från privata kunder, holding bolag och företag till föreningar. För mig är arbetsdagarna väldigt varierande och under pandemin har det handlat mycket om Teamsmöten och telefonsamtal med mina kunder. Jag jobbar för tillfället mest på distans, vilket har visat sig fungera riktigt bra. Givetvis blir det även kundmöten på kontoret, och fysiska möten blir säkert mer aktuella ju längre vi kommer från pandemin.

Jag började arbeta i bankvärlden redan 1986 och har haft en lång karriär inom banking, över 20 år som sakkunnig med kundansvar. Min svenska är bra och vi pratade svenska i barndomshemmet, även om skolgången gått på finska. Jag tycker det är fint att min svenska utvecklats under årens lopp och att den ytterligare förbättrats sedan jag började på Ålandsbanken.

Kundkontakt är A och O i mitt jobb. Placeringar är min passion, och ingen dag är den andra lik, eftersom det händer så mycket hela tiden. Jag har härliga kolleger och vi uppskattar och respekterar varandra. Jag har jobbat drygt ett år på Ålandsbanken, efter att ha blivit erbjuden tjänsten som Premium Banker. Jag är glad att jag tog det här steget, även lite senare i karriären. Jag är stolt över Ålandsbanken och vårt sätt att bemöta våra kunder. Vi har ett omfattande produktsortiment , som jag kan skräddarsy för varje enskild kund.”