Hoppa till huvudinnehåll

Premium Finans

Banktjänster för hela din privatekonomi
premium-finans 2

Din kundansvariga kontaktperson hjälper dig plocka ihop ett skräddarsytt paket av våra banktjänster. Utifrån din personliga situation gör vi tillsammans en långsiktig ekonomisk plan. Vid det årliga mötet följer vi upp din ekonomi och gör de anpassningar som behövs.

Hur ser din förmögenhetsplan ut?

Ett urval av Premiumförmånerna

  • Finansiell planering och långsiktig ekonomisk planering.

  • Du kan boka skatte- och familjejuridisk rådgivning för att upprätta olika dokument. Du får rabatterat pris på både rådgivning och upprättande av dokument.

  • Handla med aktier på Internetkontoret med hjälp av Lilla börspaketet. Paketet är kostnadsfritt för Premiumkunder.

  • Följ utvecklingen på dina placeringar via Internetkontoret och Mobilbanken.

  • Östersjökortet Mastercard Premium Gold, till vilket det hör en omfattande reseförsäkring, identitetsstöldsförsäkring, pris- och köpskyddsförsäkring samt hole-in-one-försäkring.

Placeringsexpertis

Våra kundansvariga inom Premium Banking har tillgång till den expertis som finns inom vår kapitalförvaltningsorganisation. Det utgör grunden för en skräddarsydd placeringsrådgivning för ditt sparkapital.

Finansieringsexpertis

När du tar ett bostadslån hos oss ser vi dig som en placerare, inte som en låntagare. Du investerar i din bostad. Därför ser vi på en helhetslösning utifrån din situation och ambition. Har du redan bostadslån i någon annan bank hjälper vi dig självklart att flytta det till oss. Bostadslånet kan du få med rörlig eller fast ränta samt räntetak. Vid behov kan du även välja upp till 12 månaders amorteringsfritt.

Dagliga bankärenden

Primekontot, ditt dagliga konto, ger dig möjlighet att enkelt sköta bankärenden via Internetkontoret och Mobilbanken. Som Premiumkund betalar du ingen månadsavgift för kontot. Du kan även koppla en kredit till ditt Primekonto.

Du kan öppna Östersjökonto som sparkonto och därmed bidra till det viktiga arbetet för ett renare Östersjön. Vi beviljar varje år finansiering via Östersjöprojektet till miljöprojekt med Östersjöfokus. Den utdelade summan motsvarar upp till 0,2 % av alla de depositioner som finns på Ålandsbankens Östersjökonton. Östersjöprojektet agerar både för ett renare Östersjön och för att sprida kunskap om Östersjöns tillstånd.