Hoppa till huvudinnehåll

Alltid redo att hjälpa – Är det Ålandsbanken du letar efter?

Alandsbanken vaasa jannika eklund

Det är viktigt att kunna hjälpa kunden utifrån just hens behov.

Jag arbetar i kassan på Ålandsbankens kontor i Vasa. Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar.

Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service. Atmosfären på kontoret är gästvänlig och gemytlig. Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska vara hållbar på kort och lång sikt.

Vi gör upp en långsiktig plan för hela din ekonomi så att du ska kunna nå dina drömmar och skapa en trygg framtid med valmöjligheter. Vi hjälper dig att planera din helhetsförmögenhet med inkomster, placeringar och lån på bästa sätt.

Att ta ett bostadslån hos oss innebär att vi ser dig som en placerare – du placerar i din bostad. Därför ser vi också på en helhetslösning utifrån din situation och dina ambitioner. Marknadsläget har gjort att du kanske har behov av att se över dina lån. Vi konkurrensutsätter gärna dina befintliga lån och hjälper dig naturligtvis att flytta dem till oss.

Min styrka är min noggranna och hjälpsamma natur.

I mitt eget arbete erbjuder jag kundsupport och rådgivning efter bästa förmåga. Min styrka är min noggranna och hjälpsamma natur.

Ålandsbanken har sedan 2014 engagerade i att förbättra tillståndet i Östersjön genom vårt Östersjöprojekt. Förutom Östersjöprojektet erbjuder vi våra kunder flera alternativ att bidra till klimatomställningen tillsammans med oss. Östersjökontot, Östersjökortet och Åland Index samt våra ansvarsfulla placeringsprodukter är konkreta exempel på vårt hållbara agerande på lång sikt.

Vårt Premium Banking-koncept har stor bredd. Till de flitigast använda tilläggstjänsterna hör flera försäkringar som gör livet förmånligare och säkrare: en generös reseförsäkring för dig och din familj och en köpskyddsförsäkring för när olyckan är framme, för att nämna några. Genom oss får du också tillgång till kunniga jurister som hjälper dig med dina familjejuridiska frågor till ett rabatterat pris.

Kom och besök oss på kontoret, ring eller skicka ett meddelande – jag hjälper dig gärna vidare med ditt ärende.

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer.

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Jannika Eklund

Servicerådgivare