Hoppa till huvudinnehåll

Är det Ålandsbanken du letar efter?

Alandsbanken vaasa jaana salo

Jag var med och startade Ålandsbankens kontor i Vasa för 28 år sedan. Jag arbetar som om banken vore mitt eget företag.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service. Det är också viktigt för mig personligen och jag vill skapa långsiktiga, goda kundrelationer, eftersom de är kärnan i hela vår verksamhet.

Vi gör upp en långsiktig plan för hela din ekonomi så att du ska kunna nå dina drömmar och skapa en trygg framtid med valmöjligheter. Vi hjälper dig att planera din helhetsförmögenhet med inkomster, placeringar och lån på bästa sätt. Att ta ett bostadslån hos oss innebär att vi ser dig som en placerare – du placerar i din bostad. Därför ser vi också på en helhetslösning utifrån din situation och dina ambitioner.

Marknadsläget har gjort att du kanske har behov av att se över dina lån. Vi konkurrensutsätter gärna dina befintliga lån och hjälper dig naturligtvis att flytta dem till oss.

Jag arbetar som om banken vore mitt eget företag.

Som bank har vi en stark och ansvarsfull värdegrund. Vi är sedan 2014 engagerade i att förbättra tillståndet i Östersjön genom vårt Östersjöprojekt. Förutom Östersjöprojektet erbjuder vi våra kunder flera alternativ att bidra till klimatomställningen tillsammans med oss. Östersjökontot, Östersjökortet och Åland Index samt våra ansvarsfulla placeringsprodukter är konkreta exempel på vårt hållbara agerande på lång sikt.

Vårt Premium Banking-koncept har stor bredd. Till de flitigast använda tilläggstjänsterna hör flera försäkringar som gör livet förmånligare och säkrare: en generös reseförsäkring för dig och din familj och en köpskyddsförsäkring för när olyckan är framme, för att nämna några. Genom oss får du också tillgång till kunniga jurister som hjälper dig med dina familjejuridiska frågor till ett rabatterat pris.

Vårt kontor i Vasa är vackert och trivsamt. Jag tror att vår goda laganda och varma atmosfär är lätta att märka. Varje kund hälsas välkommen och det är viktigt för oss att du lämnar mötet med ett leende på läpparna.

Ring mig så bokar vi en tid, eller skicka mig dina kontaktuppgifter så lovar jag att återkomma till dig.

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer.

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Jaana Salo

Senior Premium Banker