Hoppa till huvudinnehåll

En bank med personligt anpassad service

Alandsbanken turku parainen emilia danielsson

Många kunder har sagt att Ålandsbanken inte alls känns som en bank, för den är så hemtrevlig. Själv brukar jag skoja om att vårt kontor i centrala Åbo är som en gammal träbåt, eftersom dörrarna till rummen har runda fönster.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service.

Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska vara hållbar på kort och lång sikt.

Vi gör upp en långsiktig plan för hela din ekonomi så att du ska kunna nå dina drömmar och skapa en trygg framtid med valmöjligheter. Vi hjälper dig att planera din helhetsförmögenhet med inkomster, placeringar och lån på bästa sätt. Att ta ett bostadslån hos oss innebär att vi ser dig som en placerare – du placerar i din bostad. Därför ser vi också på en helhetslösning utifrån din situation och dina ambitioner.

Marknadsläget har gjort att du kanske har behov av att se över dina lån. Vi konkurrensutsätter gärna dina befintliga lån och hjälper dig naturligtvis att flytta dem till oss.

Människorna i Åboregionen har många gemensamma karaktärsdrag som jag beundrar och uppskattar. Våra kunder är ofta sociala och öppna för nya perspektiv och idéer. Vi är sedan 2014 engagerade i att förbättra tillståndet i Östersjön genom vårt Östersjöprojekt. Förutom Östersjöprojektet erbjuder vi våra kunder flera alternativ att bidra till klimatomställningen tillsammans med oss. Östersjökontot, Östersjökortet och Åland Index samt våra ansvarsfulla placeringsprodukter är konkreta exempel på vårt hållbara agerande på lång sikt.

Vårt Premium Banking-koncept har stor bredd. Till de flitigast använda tilläggstjänsterna hör flera försäkringar som gör livet förmånligare och säkrare: en generös reseförsäkring för dig och din familj och en köpskyddsförsäkring för när olyckan är framme, för att nämna några. Genom oss får du också tillgång till kunniga jurister som hjälper dig med dina familjejuridiska frågor till ett rabatterat pris.

Om du funderar på att bli kund hos oss når du mig bäst per e-post. Nästa steg är att vi bokar ett möte för att kartlägga din situation. Av mig kan du förvänta dig en personlig service. Jag lyssnar på dina behov och hjälper dig att hitta de bästa möjliga lösningarna.

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Emilia Danielsson

Premium Banker, Finansiering