Hoppa till huvudinnehåll

Finlands bästa Private Banking – även du har rätt till god service

Alandsbanken turku parainen jennica heikius

Jag har bott i många länder, men återvänt till Åboregionen - här är livstempot mer mänskligt och allt ligger på lämpligt avstånd.

Jag arbetar på Ålandsbankens Åbokontor, som ligger i hjärtat av staden i Hansakvarteret. I Åboregionen betjänar vi även i Pargas. Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service.

Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska drivas långsiktigt hållbart. Vi har lyckats skapa långsiktiga, till och med generationsöverskridande, kundrelationer, vilket jag tycker är fantastiskt.

Som Private Banking-kund hos oss får du ett team av specialister som anpassar lösningarna efter dina individuella behov, målsättningar och drömmar. I teamet ingår erfarna specialister inom förmögenhetsförvaltning, finansieringslösningar, juridik och placering.

Vi ser på din situation ur ett bredare perspektiv där vi beaktar dina finansiella tillgångar, familj samt beskattning. Målet med vår finansiella planering är att skapa en tydlig vägkarta som hjälper dig att uppnå dina framtida mål.

Även du har rätt till god service.

Vår förvaltningsinriktning är aktiv och all förvaltning bedrivs på ett ansvarsfullt sätt. Vi erbjuder ansvarsfulla placeringsprodukter och utvecklar fortlöpande utbudet på hållbara produkter för att möta våra kunders framtida behov. Ett exempel på detta är Ålandsbanken Vindkraft Specialplaceringsfond, vars målsättning är att genom investeringar i vindkraftsparker öka andelen av förnybar energi i samhället och på så sätt bidra till att mildra klimatförändringen. Via Östersjöprojektet, Östersjökortet och Åland Index fortsätter vi tillsammans med våra kunder att bidra till en mer hållbar framtid.

Ålandsbanken har Finlands nöjdaste kunder, som för tredje året i rad valde oss till Finlands bästa Private Banking-aktör i Kantar Prosperas Private Banking 2023 Finland-undersökning. Undersökningen visar att våra kunder uppskattar vårt långsiktiga arbete med just kundrelationer, finansiell planering och hållbarhet.

Vi satsar på personlig service och tillgänglighet – när du ringer till oss är det en person som svarar i telefonen, och om du lämnar ett meddelande utanför våra öppettider ringer vi upp dig.

Du har också rätt till bra service. Ring, skicka ett meddelande eller kom och besök oss!

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer.

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Jennica Heikius

Chef Åbo - Pargas