Hoppa till huvudinnehåll

Finlands bästa Private Banking – en människonära placeringsbank

Alandsbanken tampere anne majaniemi

Jag anser att enkel och bra tillgänglighet är grunden för bra kundservice. Våra kunder får inte bara en egen kapitalförvaltare, utan också ett direkt telefonnummer samt en utnämnd annan person att ringa om den första personen inte svarar.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Förutom kapitalförvaltning erbjuder vi skräddarsydd finansiering för både privatpersoner och företag samt därtill alla de dagliga banktjänster du behöver – dvs. hela paketet, till skillnad från traditionella kapitalförvaltare.

Vi är med andra ord en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service. Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska vara hållbar på kort och lång sikt.

Som Private Banking-kund hos oss får du ett team av specialister som anpassar lösningarna efter dina individuella behov, målsättningar och drömmar. I teamet ingår erfarna specialister inom förmögenhetsförvaltning, finansieringslösningar, juridik och placering.

Vi ser på din situation ur ett bredare perspektiv där vi beaktar dina finansiella tillgångar, familj samt beskattning. Målet med vår finansiella planering är att skapa en tydlig vägkarta som hjälper dig att uppnå dina framtida mål.

Jag anser att enkel och bra tillgänglighet är grunden för bra kundservice.

Vår förvaltningsinriktning är aktiv och all förvaltning bedrivs på ett ansvarsfullt sätt. Vi erbjuder ansvarsfulla placeringsprodukter och utvecklar fortlöpande utbudet på hållbara produkter för att möta våra kunders framtida behov.

Förutom våra kunder bryr vi oss också om miljön. Ett exempel på detta är Ålandsbanken Vindkraft Specialplaceringsfond, vars målsättning är att genom investeringar i vindkraftsparker öka andelen av förnybar energi i samhället och på så sätt bidra till att mildra klimatförändringen. Via Östersjöprojektet, Östersjökortet och Åland Index fortsätter vi tillsammans med våra kunder att bidra till en mer hållbar framtid.

Vi har för tredje året i rad utsetts till Finlands bästa Private Banking-aktör i Kantar Prosperas Private Banking 2023 Finland-undersökning. Undersökningen visar att våra kunder uppskattar vårt långsiktiga arbete med just kundrelationer, finansiell planering och hållbarhet.

Kom och gå din egen väg med oss! Lyft modigt luren eller skicka ett mejl. Jag berättar gärna hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Anne Majaniemi

Finansieringschef/Senior Private Banker