Hoppa till huvudinnehåll

Finlands bästa Private Banking – Lokal expertis

Alandsbanken turku kalle jarvela

De flesta av våra kunder kommer till oss genom rekommendationer.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service. Framför allt vill jag alltid försäkra mig om att servicen jag erbjuder är human. Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska vara hållbar på kort och lång sikt.

Som Private Banking-kund hos oss får du ett team av specialister som anpassar lösningarna efter dina individuella behov, målsättningar och drömmar. I teamet ingår specialister inom förmögenhetsförvaltning, finansieringslösningar, juridik och placering. Jag tycker att vårt lokala team i Åbo är en bra blandning av erfarenhet och ungdomlig entusiasm, och vi har ett genuint samarbete mellan banken och kunden.

Vi ser på din situation ur ett bredare perspektiv där vi beaktar dina finansiella tillgångar, familj samt beskattning. Målet med vår finansiella planering är att skapa en tydlig vägkarta som hjälper dig att uppnå dina framtida mål.

Vårt team i Åbo är en bra blandning av erfarenhet och ungdomlig entusiasm.

Vår förvaltningsinriktning är aktiv och all förvaltning bedrivs på ett ansvarsfullt sätt. Vi erbjuder ansvarsfulla placeringsprodukter och utvecklar fortlöpande utbudet på hållbara produkter för att möta våra kunders framtida behov. Ett exempel på detta är Ålandsbanken Vindkraft Specialplaceringsfond, vars målsättning är att genom investeringar i vindkraftsparker öka andelen av förnybar energi i samhället och på så sätt bidra till att mildra klimatförändringen. Via Östersjöprojektet, Östersjökortet och Åland Index fortsätter vi tillsammans med våra kunder att bidra till en mer hållbar framtid.

Vi har för tredje året i rad utsetts till Finlands bästa Private Banking-aktör i Kantar Prosperas Private Banking 2023 Finland-undersökning. Undersökningen visar att våra kunder uppskattar vårt långsiktiga arbete med just kundrelationer, finansiell planering och hållbarhet.

Jag hoppas att Ålandsbanken ska uppfattas som en lättillgänglig bank som är lätt att kontakta. När allt fungerar perfekt är det lätt att rekommendera oss till andra.

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer.

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Kalle Järvelä

Senior Private Banker