Hoppa till huvudinnehåll

Beräkna ditt lån

Lånebelopp

Här fyller du i önskat belopp som du vill ta med i beräkningarna. Maxbeloppet i kalkylatorn är 600.000€.
-
+

Lånetid 20 år

Här fyller du i under hur lång tid lånet ska löpa. Maxtiden i kalkylatorn är 25 år.

Ränta 5,25 %

Här kan du fylla i räntan och se hur det påverkar den ungefärliga månadskostnaden. Passa på att göra ett stresstest med exempelvis 7,00 % ränta. Som exempel har vi använt en minimiränta i kalkylatorn om 2,00 %, maximum är 15 %.

Ungefärlig månadskostnad*

615

/månad

Antal delbetalningar: 240

Anger hur många delbetalningar ditt lån är uppdelat på.

Effektiv ränta 4,59 %

Den effektiva räntan omfattar kostnader för krediten omräknade till årlig ränta. Övriga kostnader såsom t.ex. uppläggnings-, aviserings- och direktdebiteringsavgift ingår i den effektiva räntan. Räntan på ditt lån och de övriga villkoren preciseras när du träffar oss i ett personligt möte.

Total räntekostnad 48.616

Anger hur mycket betalningen av lånet skulle kosta med kostnader och avgifter enligt de uppgifter du gett. Observera att beräkningen utgår från den ränta och de avgifter som gäller idag, och dessa kan förändras.

Totalt kreditbelopp 150.892

Den totala räntekostnaden är den summa pengar som du betalat i ränta vid slutet av din avbetalningsperiod.
Ansök om bostadslån

*Beräkningarna i Låneräknaren ska inte tolkas som ett erbjudande eller lånelöfte. Efter att du skickat in ansökan tar vi kontakt med dig och bokar in ett möte med en kundansvarig.

Avgiften för uppläggning och direktdebitering ingår i beräkningen av den effektiva räntan och den totala kreditkostnaden. Det antas i exemplet att uppläggningsavgiften för krediten är 450 euro och att direktdebiteringsavgiften är 2,40 euro/månad. Uppläggningsavgiften kan variera beroende på kreditens storlek, dock minst 450 euro. Direktdebiteringsavgiften är lägre för Premiumkunder.