Hoppa till huvudinnehåll

Vad förväntar du dig av din bank?

Alandsbanken oulu tanja kaltiola

Som bankir och människa är jag en generalist som ser människans och situationens många olika sidor. I mitt arbete vill jag alltid ta hänsyn till kundhelheten.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service. Själv är jag en genuin flicka norrifrån och som sådan säkert lätt att kontakta. Jag tror att mina kunder uppskattar direktkontakt.

Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska vara hållbar på kort och lång sikt. Vi gör upp en långsiktig plan för hela din ekonomi så att du ska kunna nå dina drömmar och skapa en trygg framtid med valmöjligheter.

Vi hjälper dig att planera din helhetsförmögenhet med inkomster, placeringar och lån på bästa sätt. Att ta ett bostadslån hos oss innebär att vi ser dig som en placerare – du placerar i din bostad. Därför ser vi också på en helhetslösning utifrån din situation och dina ambitioner.

Marknadsläget har gjort att du kanske har behov av att se över dina lån. Vi konkurrensutsätter gärna dina befintliga lån och hjälper dig naturligtvis att flytta dem till oss.

Som bankir och människa är jag generalist. I mitt arbete vill jag alltid ta hänsyn till kundhelheten.

Vi är sedan 2014 engagerade i att förbättra tillståndet i Östersjön genom vårt Östersjöprojekt. Förutom Östersjöprojektet erbjuder vi våra kunder flera alternativ att bidra till klimatomställningen tillsammans med oss. Östersjökontot, Östersjökortet och Åland Index samt våra ansvarsfulla placeringsprodukter är konkreta exempel på vårt hållbara agerande på lång sikt.

Jag är själv återflyttare och nu när jag arbetar i Uleåborg, hoppas jag kunna erbjuda så många nordfinländare som möjligt möjligheten att höra och lära sig mer om Ålandsbanken, en finländsk bank som värdesätter människor och miljö.

Vårt Premium Banking-koncept har stor bredd. Till de flitigast använda tilläggstjänsterna hör flera försäkringar som gör livet förmånligare och säkrare: en generös reseförsäkring för dig och din familj och en köpskyddsförsäkring för när olyckan är framme, för att nämna några. Genom oss får du också tillgång till kunniga jurister som hjälper dig med dina familjejuridiska frågor till ett rabatterat pris.

Jag hoppas att folk i Uleåborg hittar till oss och tar kontakt när de har aktuella bankärenden. Det lönar sig alltid att fråga och se vilka möjligheter till samarbete vi kan erbjuda. Vad önskar du dig av din bank?

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Tanja Kaltiola

Senior Premium Banker