Me emme vain puhu henkilökohtaisesta palvelusta ja räätälöidyistä ratkaisuista – me tarjoamme niitä. Kuuntelemme ennen kuin puhumme, kysymme ennen kuin vastaamme ja etsimme juuri sinulle sopivia ratkaisuja.

Tutustu palveluihimme

Kuljemme omaa tietämme

– perinteisestä poikkeavaa näkemystä

Miltä tilanteesi näyttää tänään? Millaisia tarpeita, tavoitteita ja unelmia sinulla on? Nykyisen tilanteesi perusteellinen kartoitus luo edellytykset sille, että voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Työmme perustuu ahkeruudelle, kokemukselle sekä kyvylle löytää uusia näkökulmia.

Kuljemme omaa tietämme – näin kiteytämme Ålandsbankenin ajattelutavan. Ajattelemalla pankkimaailman perinteistä poiketen luomme edellytykset kunnianhimoiselle toiminnalle, jonka tavoitteena on tuottaa lisäarvoa sinulle.

Tervetuloa Ålandsbanken Private Banking -asiakkaaksi.

Nina Laakkonen
Johtaja Ålandsbanken Private Banking Suomi

Autamme sinua kulkemaan omaa tietäsi Haluan Private Banking -asiakkaaksi

Ålandsbanken Private Banking

– Tervetuloa pankkiin, jollainen pankin kuuluukin olla.

Meitä eivät erota muista puheet vaan teot. Haluamme auttaa sinua ja perhettäsi kaikissa elämänvaiheissa. Voidaksemme palvella sinua Private Banking -asioissa kokoamme tiimiimme omaisuudenhoitoon, rahoitusratkaisuihin, lakiasioihin ja pankkipalveluihin erikoistuneet osaajat.

Kiinnostunut henkilökohtaisesta pankkipalvelusta? Tutustu tiimiimme

Kokonaisvaltainen taloussuunnittelu

Talouden suunnittelulla tarkoitamme taloutesi kokonaishallintaa. Kyse on siis lähes kaikesta, mikä vaikuttaa henkilökohtaiseen talouteesi: esimerkiksi sijoitus- ja rahoitusratkaisut, vero- ja perhejuridiikka sekä vakuutusvaihtoehdot.

Varainhoito

Tarpeet vaihtelevat henkilöstä ja elämänvaiheesta riippuen. Siksi sinulla asiakkaanamme on käytettävissäsi oma Private Banker sekä tilanteeseesi sovitettu strategia.

Arkeasi helpottavia palveluja

Ålandsbanken Private Banking tarjoaa turvaa sekä kotona että matkoilla.

MasterCard Private Banking Gold ‑kortin kautta saat laajan vakuutusturvan:

 • Kattava matkavakuutus, joka on voimassa koti- ja ulkomaanmatkoilla kaikkialla maailmassa. Matkavakuutus korvaa sekä sairastumisista että onnettomuuksista aiheutuvat kulut. Sinun ei edes tarvitse maksaa matkaa kortilla jotta vakuutus olisi voimassa. Vakuutettuja ovat sinun lisäksesi myös mukana matkustava avo- tai aviopuoliso sekä alle 23-vuotiaat lapset, lapsenlapset, lapsipuolet, otto- ja kasvattilapset.

 • Henkilöllisyysvarkausvakuutus korvaa, mm. oikeudenkäyntikuluja, maksuja ja saamatta jäänyttä palkkaa, jotka johtuvat vakuutetun nimen ja henkilötunnuksen luvattomasta käytöstä luotto- tai pankkitilien avaamiseksi.

 • Hintaturvavakuutus, joka korvaa kortinhaltijalle hänen kortilla maksamansa esineen hinnan ja Suomessa myynnissä olevan saman esineen hinnan erotuksen. Alemman hinnan on oltava yleisesti tarjolla ja kaikkien saatavissa 30 vrk tuotteen ostohetkestä lähtien.

 • Ostoturvavakuutus, joka korvaa kortilla Pohjoismaissa maksetun esineen rikkoutumisen tai vahingoittumisen. Vakuutus kattaa esimerkiksi kodinkoneet, kulutuselektroniikan, huonekalut sekä matkapuhelimet.

 • Hole-in-One-vakuutus, joka antaa sinulle ja pelitovereillesi mahdollisuuden juhlia saavutustasi samppanjan kera 500 euron edestä. Pelimaksua ei tarvitse maksaa MasterCard Premium Gold -kortilla. Vakuutus on voimassa myös kotikentällä.

Korttivakuutusehdot

Korttivakuutukset myöntää AIG Europe Limited.

StopService-palvelulla lisäät turvallisuuttasi

Private Banking -asiakkaana voit rekisteröidä maksukorttisi, puhelinnumerosi ja jopa passin numerosi StopService-palveluun lisätäksesi turvallisuuttasi.

 • StopService-sulkupalvelussa voit sulkea kaikki rekisteröimäsi maksukortit ja muut kortit sekä matkapuhelimen yhdellä puhelulla vuorokauden ympäri. Rekisteröit korttisi StopService -palveluun helposti Internetkonttorin kautta.

 • Jos menetät lompakkosi matkalla, toimitamme sinulle hätäkäteistä niin pian kuin mahdollista.

 • Hätätilanteessa saat meiltä korvaavat matkaliput kotimatkaa varten.

 • Avainpalvelu pitää huolta siitä, että kadonneet avaimesi palautetaan takaisin.

 • Numeroitujen matkatavaramerkkien avulla saat matkalla kadonneet matkatavarasi takaisin.

Ålandsbankenin Private Banking-asiakkaana saat käyttöösi entistäkin monipuolisemman palveluvalikoiman Internetkonttorissa.

Voit turvallisesti olla suorassa yhteydessä omaan Private Bankeriisi. Näet lähettämäsi viestit ja voit vastata Private Bankerin viesteihin.

Sijoitukset-otsakkeen alta voit lukea Ålandsbankenin varainhoitajien laatimia analyysejä ja raportteja. Palvelukokonaisuus sisältää mahdollisuuden käydä arvopaperikauppaa Helsingin ja Tukholman pörsseissä. Aktivoimalla Pienen pörssipaketin voit käydä osakekauppaa Internetkonttorissa.

Internetkonttorin Private Banking-sivujesi kautta löydät Elämys ja Turva -otsakkeen alta ajankohtaisia tarjouksia ja tietoa tapahtumista, joihin voit osallistua. Voit ottaa yhteyttä suoraan Concierge Service -palveluun, varata loma-asunnon sekä paljon muuta. StopService-palvelussa rekisteröit kortti- ja henkilötietosi, jotta voit itse sulkea korttisi tarvittaessa.

Elämyspalveluiden avulla rikastutat arkea, lomaa tai työmatkoja.

Haluamme sinulle Private Banking ‑asiakkaanamme vain parasta matkoilla ollessasi ja myös silloin, kun haluat muulla tavalla rikastuttaa arkeasi. Sitä sinulle tarjoaa Ålandsbanken Private Banking Elämys.

Concierge Service -palvelu

Concierge Service tarjoaa ensiluokkaista palvelua tekemällä varauksia puolestasi ja antamalla ehdotuksia tapahtumista. Toisin sanoen se toimii henkilökohtaisena hovimestarinasi, jotta sinä saisit kaiken irti vapaa-ajastasi.

Concierge Service -palvelun aukioloajat

maanantai–perjantai klo 10.00–20.00, lauantai klo 11.00–19.00. Puheluihin vastataan ruotsiksi, suomeksi sekä englanniksi.

StopService -palvelu on auki kaikkina päivinä ympäri vuorokauden.

Tarjoamme myös:

 • Jännittäviä matkatarjouksia ja teemailtoja

 • Tarjouksia ja etuja matkoista ja vapaa-ajan aktiviteeteista

 • Endless Vacation Rentals -lomahuoneistoja ja vuokra-autoja edullisesti ympäri maailmaa

Internetkonttorin kautta Elämys ja Turva -otsakkeen alta löydät ajankohtaisia tarjouksia ja tietoa tapahtumista, joihin voit osallistua.