Me emme vain puhu henkilökohtaisesta palvelusta ja räätälöidyistä ratkaisuista – me tarjoamme niitä. Kuuntelemme ennen kuin puhumme, kysymme ennen kuin vastaamme ja etsimme juuri sinulle sopivia ratkaisuja.

Tutustu palveluihimme

Kuljemme omaa tietämme

– perinteisestä poikkeavaa näkemystä.

Miltä tilanteesi näyttää tänään? Millaisia tarpeita, tavoitteita ja unelmia sinulla on? Nykyisen tilanteesi perusteellinen kartoitus luo edellytykset sille, että voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Työmme perustuu ahkeruudelle, kokemukselle sekä kyvylle löytää uusia näkökulmia.

Kuljemme omaa tietämme – näin kiteytämme Ålandsbankenin ajattelutavan. Ajattelemalla pankkimaailman perinteistä poiketen luomme edellytykset kunnianhimoiselle toiminnalle, jonka tavoitteena on tuottaa lisäarvoa sinulle.

Tervetuloa Ålandsbanken Private Banking -asiakkaaksi.

Nina Laakkonen
Johtaja Ålandsbanken Private Banking Suomi

Autamme sinua kulkemaan omaa tietäsi Haluan tulla Private Banking -asiakkaaksi

Ålandsbanken Private Banking

– Tervetuloa toiveidesi pankkiin.

Meitä eivät erota muista puheet vaan teot. Haluamme auttaa sinua ja perhettäsi kaikissa elämänvaiheissa. Voidaksemme palvella sinua Private Banking -asioissa kokoamme tiimiimme omaisuudenhoitoon, rahoitusratkaisuihin, lakiasioihin ja pankkipalveluihin erikoistuneet osaajat.

Kiinnostunut henkilökohtaisesta pankkipalvelusta? Tutustu tiimiimme

Kokonaisvaltainen taloussuunnittelu

Talouden suunnittelulla tarkoitamme taloutesi kokonaishallintaa: kattavia sijoitus- ja rahoitusratkaisuja, vero- ja perhejuridiikkaa, sekä vakuutusvaihtoehtoja. Kyse on siis lähes kaikesta, mikä vaikuttaa henkilökohtaiseen talouteesi.

Varainhoito

Tarpeet vaihtelevat henkilöstä ja elämänvaiheesta riippuen. Siksi sinulla asiakkaanamme on käytettävissäsi oma Private Banker, sekä tilanteeseesi sovitettu strategia.

Arkeasi helpottavia palveluja

Ålandsbanken Private Banking tarjoaa turvaa sekä kotona että matkoilla.

MasterCard Private Banking Gold ‑kortin kautta saat laajan vakuutusturvan:

 • Kattava matkavakuutus, joka korvaa tapaturmat ja sairastumistapaukset sekä kotimaan- että ulkomaanmatkoilla. Matkaa ei tarvitse edes maksaa kortilla, jotta vakuutus olisi voimassa. Vakuutettuja ovat itsesi lisäksi mukana matkustava avio- tai avopuolisosi sekä alle 23-vuotiaat lapset, lastenlapset, lapsipuolet, otto- ja kasvattilapset.
 • Hintaturvavakuutus korvaa kortilla Suomessa maksetun esineen hinnan ja Suomessa 30 päivän kuluessa ostosta ilmoitetun saman esineen alemman hinnan erotuksen. Alemman hinnan on oltava yleisesti tarjolla ja kaikkien saatavissa.
 • Ostoturvavakuutus korvaa kortilla Pohjoismaissa maksetun esineen vahingoittumisen tai rikkoutumisen. Vakuutus kattaa esimerkiksi kodinkoneet, kulutuselektroniikan, huonekalut ja matkapuhelimet.
 • Hole-in-One-vakuutus antaa sinulle mahdollisuuden juhlia saavutustasi pelitovereidesi kanssa 500 euron arvosta. Pelimaksua ei tarvitse suorittaa kortilla.
Korttivakuutusehdot

Korttivakuutukset myöntää AIG Europe Limited.

StopService-palvelulla lisäät turvallisuuttasi

Private Banking -asiakkaana voit rekisteröidä korttisi StopService-palveluun lisätäksesi turvallisuuttasi.

 • StopService-sulkupalvelussa voit sulkea kaikki rekisteröimäsi maksukortit ja muut kortit sekä matkapuhelimen yhdellä puhelulla vuorokauden ympäri.
 • Jos menetät lompakkosi matkalla, toimitamme sinulle hätäkäteistä niin pian kuin mahdollista.
 • Hätätilanteessa saat meiltä korvaavat matkaliput kotimatkaa varten.
 • Avainpalvelu pitää huolta siitä, että kadonneet avaimesi palautetaan takaisin.
 • Numeroitujen matkatavaramerkkien avulla saat matkalla kadonneet matkatavarasi takaisin.

Ålandsbankenin Private Banking-asiakkaana saat käyttöösi entistäkin monipuolisemman palveluvalikoiman.

Voit turvallisesti olla suorassa yhteydessä omaan asiakasneuvojaasi. Näet lähettämäsi viestit ja voit vastata asiakasneuvojasi viesteihin.

Sijoitukset-otsakkeen alta voit lukea Ålandsbankenin varainhoitajien laatimia analyysejä ja raportteja. Palvelukokonaisuus sisältää mahdollisuuden käydä arvopaperikauppaa Helsingin ja Tukholman pörsseissä. Aktivoimalla Pienen pörssipaketin voit käydä osakekauppaa Internetkonttorissa.

Internetkonttorin Private Banking-sivujesi kautta löydät Elämys ja Turva -otsakkeen alta ajankohtaisia tarjouksia ja tietoa tapahtumista, joihin voit osallistua. Voit ottaa yhteyttä suoraan Concierge Service -palveluun, tehdä hotellivarauksia, varata loma-asunnon sekä paljon muuta. StopService-palvelussa rekisteröit kortti- ja henkilötietosi, jotta voit itse sulkea korttisi tarvittaessa.

Kirjaudu Internetkonttoriin

Elämys-palveluiden avulla voit rikastuttaa arkeasi, lomaasi tai työmatkaasi.

Haluamme sinulle Private Banking ‑asiakkaanamme parasta myös matkoillasi ja silloin, kun haluat muulla tavalla rikastuttaa arkeasi. Sitä sinulle tarjoaa Ålandsbanken Private Banking Elämys.

Concierge Service

Concierge Service tarjoaa ensiluokkaista palvelua tekemällä varauksia puolestasi ja antamalla ehdotuksia tapahtumista. Toisin sanoen se toimii henkilökohtaisena hovimestarinasi, jotta sinä saisit kaiken irti vapaa-ajastasi.

Concierge Service -palvelun aukioloajat:

maanantai–perjantai klo 10.00–20.00,
lauantai klo 11.00–19.00.

Puheluihin vastataan ruotsiksi, suomeksi sekä englanniksi.

StopService -palvelu on auki kaikkina päivinä ympäri vuorokauden.

Tarjoamme myös:

 • Jännittäviä matkatarjouksia ja teemailtoja
 • Matka-, tapahtuma- ja ostostarjouksia ja etuja
 • Endless Vacation Rentals -lomahuoneistoja ja vuokra-autoja edullisesti ympäri maailmaa