Hoppa till huvudinnehåll

Ålandsbanken – den lite bättre banken

Alandsbanken helsinki mikael sandholm

Hur skulle det låta med en fullservicebank för dig, som värdesätter smidig och personlig service?

Många av våra kunder tycker att vi är en ”lite bättre” bank. Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med ett heltäckande erbjudande. Utöver dagliga banktjänster erbjuder vi aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar.

Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska var hållbar på kort och lång sikt.

Vi gör upp en långsiktig plan för hela din ekonomi så att du ska kunna nå dina drömmar och skapa en trygg framtid med valmöjligheter. Vi hjälper dig att planera din helhetsförmögenhet med inkomster, placeringar och lån på bästa sätt. Jag vill att mina kunder ska känna sig trygga och säkra.

Att ta ett bostadslån hos oss innebär att vi ser dig som en placerare – du placerar i din bostad. Därför ser vi också på en helhetslösning utifrån din situation och dina ambitioner.

Jag vill att mina kunder ska känna sig trygga och säkra.

Marknadsläget har gjort att du kanske har behov av att se över dina lån. Vi konkurrensutsätter gärna dina befintliga lån och hjälper dig naturligtvis att flytta dem till oss.

Vi är sedan 2014 engagerade i att förbättra tillståndet i Östersjön genom vårt Östersjöprojekt. Förutom Östersjöprojektet erbjuder vi våra kunder flera alternativ att bidra till klimatomställningen tillsammans med oss. Östersjökontot, Östersjökortet och Åland Index samt våra ansvarsfulla placeringsprodukter är konkreta exempel på vårt hållbara agerande på lång sikt.

Vårt Premium Banking-koncept har stor bredd. Till de flitigast använda tilläggstjänsterna hör flera försäkringar som gör livet förmånligare och säkrare: en generös reseförsäkring för dig och din familj och en köpskyddsförsäkring för när olyckan är framme, för att nämna några. Genom oss får du också tillgång till kunniga jurister som hjälper dig med dina familjejuridiska frågor till ett rabatterat pris.

Jag berättar gärna mer om våra tjänster. Du kan ringa, mejla eller skicka ett meddelande till mig på LinkedIn – eller varför inte bara komma fram och prata med mig på gatan!

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Mikael Sandholm

Placeringskoordinator