Hoppa till huvudinnehåll

Ålandsbanken är för dig som ställer högre krav. Vars förmögenhet kräver skräddarsydda lösningar och personlig service. Att välja Ålandsbanken gör skillnad.

Ålandsbanken Private Banking

Välkommen till en bank som värdesätter dig och miljön

På en marknad där många pratar om personlig service och skräddarsydda lösningar så agerar vi i stället. Vi lyssnar innan vi talar, vi frågar innan vi svarar och vi söker uppriktigt lösningar som passar just för dig.

Det som skiljer oss från andra är inget vi pratar om, det är något vi gör. Vår ambition är att hjälpa dig och din familj i livets alla skeden. För att kunna leverera tjänsten Private Banking till dig tillhandahåller vi ett team av medarbetare specialiserade på Förmögenhetsförvaltning, Finansieringslösningar, Juridik och Banking.

Läs mer här

Ålandsbanken Vindkraft – ansvarsfull avkastning

I december 2020 förstärkte vi vår position inom hållbara investeringar ytterligare genom att lansera Finlands första specialplaceringsfond som investerar i vindkraft – Ålandsbanken Vindkraft. Genom att investera i fonden kan du främja Finlands övergång till ett koldioxidneutralt samhälle.

Läs mer här

”Ett bra liv är ett liv som passar inom planetens gränser.”

Anna Herlin, utvecklingsdirektör i Tiina och Antti Herlins stiftelse, berättar i vår kundtidning om Puistokatu 4, betydelsen av en mer hållbar framtid samt om sina erfarenheter om Ålandsbanken.

Läs mer här

ÅLANDSBANKEN PRIVATE BANKING

Hur kan vi hjälpa dig på bästa sätt?

Välkommen till en bank som värdesätter dig och miljön