Hoppa till huvudinnehåll

En bank med personligt anpassad service

Alandsbanken turku parainen dennis westerdahl

Vårt kontor är inget sterilt utrymme, utan ett hemtrevligt kontor, som på ett bra sätt förmedlar till kunden vad vi verkligen är: en personlig, välkomnande och varm bank.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service.

Ett möte med banken behöver inte vara stelt och nervöst. Jag är social, glad och avslappnad, men jag är en person som tar kunden på allvar och det är lätt att prata med mig. Saker och ting hanteras på ett naturligt sätt och jag svarar gärna på alla dina frågor. Goda kundrelationer är trots allt kärnan i det vi gör!

Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska vara hållbar på kort och lång sikt. Vi gör upp en långsiktig plan för hela din ekonomi så att du ska kunna nå dina drömmar och skapa en trygg framtid med valmöjligheter. Vi hjälper dig att planera din helhetsförmögenhet med inkomster, placeringar och lån på bästa sätt. Att ta ett bostadslån hos oss innebär att vi ser dig som en placerare – du placerar i din bostad. Därför ser vi också på en helhetslösning utifrån din situation och dina ambitioner.

Vi har en mycket bra laganda på kontoret och jag tror att den också förmedlas till våra kunder.

Marknadsläget har gjort att du kanske har behov av att se över dina lån. Vi konkurrensutsätter gärna dina befintliga lån och hjälper dig naturligtvis att flytta dem till oss.

Vi är sedan 2014 engagerade i att förbättra tillståndet i Östersjön genom vårt Östersjöprojekt. Förutom Östersjöprojektet erbjuder vi våra kunder flera alternativ att bidra till klimatomställningen tillsammans med oss. Östersjökontot, Östersjökortet och Åland Index samt våra ansvarsfulla placeringsprodukter är konkreta exempel på vårt hållbara agerande på lång sikt.

Vårt Premium Banking-koncept har stor bredd. Till de flitigast använda tilläggstjänsterna hör flera försäkringar som gör livet förmånligare och säkrare: en generös reseförsäkring för dig och din familj och en köpskyddsförsäkring för när olyckan är framme, för att nämna några. Genom oss får du också tillgång till kunniga jurister som hjälper dig med dina familjejuridiska frågor till ett rabatterat pris.

Vi har en mycket bra laganda på kontoret och jag tror att den också förmedlas till våra kunder. Kontakta oss med en låg tröskel – vi kan erbjuda dig mer än bara en bankrelation.

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Dennis Westerdahl

Premium Banker