Hoppa till huvudinnehåll

En verkligt personlig bank

Alandsbanken helsinki henry salo

Många ser investeringsmarknaderna som en karusell. Ibland väntar man på att karusellen ska sakta ner så att man vågar hoppa på. När farten avstannar kommer dock rädslan att karusellen stannar helt och hållet.

Stundvis stiger man inte ens på för att prova hur det känns, i stället betraktar man karusellen på avstånd.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service.

Min särskilda styrka är att tala kundens språk – oavsett om det handlar om en professionell investerare eller en nybörjare är vi på samma våglängd. Jag lyssnar på mina kunder och skräddarsyr en placeringshelhet som passar just deras specifika behov. Mina kunder uppskattar att jag verkligen är just deras personliga bankir.

Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska drivas långsiktigt hållbart. Vi gör upp en långsiktig plan för hela din ekonomi så att du ska kunna nå dina drömmar och skapa en trygg framtid med valmöjligheter. Vi hjälper dig att planera din helhetsförmögenhet med inkomster, placeringar och lån på bästa sätt. Att ta ett bostadslån hos oss innebär att vi ser dig som en placerare – du placerar i din bostad. Därför ser vi också på en helhetslösning utifrån din situation och dina ambitioner.

Mina kunder uppskattar att jag verkligen är en personlig bankir.

Marknadsläget har gjort att du kanske har behov av att se över dina lån. Vi konkurrensutsätter gärna dina befintliga lån och hjälper dig naturligtvis att flytta dem till oss.

Vi är sedan 2014 engagerade i att förbättra tillståndet i Östersjön genom vårt Östersjöprojekt. Förutom Östersjöprojektet erbjuder vi våra kunder flera alternativ att bidra till klimatomställningen tillsammans med oss. Östersjökontot, Östersjökortet och Åland Index samt våra ansvarsfulla placeringsprodukter är konkreta exempel på vårt hållbara agerande på lång sikt.

Vårt Premium Banking-koncept har stor bredd. Till de flitigast använda tilläggstjänsterna hör flera försäkringar som gör livet förmånligare och säkrare: en generös reseförsäkring för dig och din familj och en köpskyddsförsäkring för när olyckan är framme, för att nämna några. Genom oss får du också tillgång till kunniga jurister som hjälper dig med dina familjejuridiska frågor till ett rabatterat pris.

Vårt kontor i Helsingfors är modernt, men troget sina rötter och värderingar. En trivsam plats för både kunder och medarbetare! Ta kontakt och kom och se själv. Du behöver inte ensam förundras över karusellens snurrande, de bästa och mest lönsamma besluten fattas tillsammans.

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer.

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Henry Salo

Senior Premium Banker