Hoppa till huvudinnehåll

Finlands bästa Private Banking – allt börjar med problemlösning

Alandsbanken vaasa lauri sammallahti

Mina kunder letar inte efter produkter, utan lösningar på problem. Genom att erbjuda lösningar förbättrar jag deras livskvalitet och förenklar deras vardag.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service.

Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska drivas långsiktigt hållbart. Från början till slut tillgodoser vi behoven hos förmögna privatpersoner, familjer, företag och holdingbolag.

Som Private Banking-kund hos oss får du ett team av specialister som anpassar lösningarna efter dina individuella behov, målsättningar och drömmar. I teamet ingår erfarna specialister inom förmögenhetsförvaltning, finansieringslösningar, juridik och placering – själv har jag till exempel en djup kunskap inom finansiering. Vi är alla mycket skickliga yrkesmän inom våra områden och vårt samarbete på Vasakontoret är smidigt.

Vi ser på din situation ur ett bredare perspektiv där vi beaktar dina finansiella tillgångar, familj samt beskattning. Målet med vår finansiella planering är att skapa en tydlig vägkarta som hjälper dig att uppnå dina framtida mål. Jag vet att vi har lyckats när jag hör från mina kunder hur vi har frigjort tid för deras familj, arbete eller tid att förverkliga drömmar.

Vi är skickliga yrkesmän och vårt samarbete är smidigt.

Vår förvaltningsinriktning är aktiv och vårt arbete bygger på flit, erfarenhet och förmågan att hitta nya perspektiv. Vår förvaltning bedrivs på ett ansvarsfullt sätt. Vi erbjuder ansvarsfulla placeringsprodukter och utvecklar fortlöpande utbudet på hållbara produkter för att möta våra kunders framtida behov.

Ett bra exempel på detta är Ålandsbanken Vindkraft Specialplaceringsfond, vars målsättning är att genom investeringar i vindkraftsparker öka andelen av förnybar energi i samhället och på så sätt bidra till att mildra klimatförändringen. Via Östersjöprojektet, Östersjökortet och Åland Index fortsätter vi tillsammans med våra kunder att bidra till en mer hållbar framtid.

Vi har för tredje året i rad utsetts till Finlands bästa Private Banking-aktör i Kantar Prosperas Private Banking 2023 Finland-undersökning. Undersökningen visar att våra kunder uppskattar vårt långsiktiga arbete med just kundrelationer, finansiell planering och hållbarhet.

Även du förtjänar det bästa, så tveka inte att höra av dig!

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer.

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Lauri Sammallahti

Private Banker