Hoppa till huvudinnehåll

Finlands bästa Private Banking – med omtanke om kunden

Alandsbanken helsinki kari lappalainen

Hos oss får kunderna alla tjänster de behöver, på ett och samma våningsplan.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service.

Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska vara hållbar på kort och lång sikt. Våra kunder uppskattar speciellt det faktum att de enkelt kan komma i kontakt med sin egen kontaktperson eller, vid behov, en utsedd ställföreträdare.

Som Private Banking-kund hos oss får du ett team av specialister som anpassar lösningarna efter dina individuella behov, målsättningar och drömmar. Jag har själv en lång erfarenhet av kapitalförvaltning, men i teamet ingår även andra erfarna specialister inom förmögenhetsförvaltning, finansieringslösningar, juridik och placering.

Våra kunder uppskattar att det är lätt att få kontakt med oss.

Vi ser på din situation ur ett bredare perspektiv där vi beaktar dina finansiella tillgångar, familj samt beskattning. Målet med vår finansiella planering är att skapa en tydlig vägkarta som hjälper dig att uppnå dina framtida mål.

Vår förvaltningsinriktning är aktiv och all förvaltning bedrivs på ett ansvarsfullt sätt. Vi erbjuder ansvarsfulla placeringsprodukter och utvecklar fortlöpande utbudet på hållbara produkter för att möta våra kunders framtida behov. Ett exempel på detta är Ålandsbanken Vindkraft Specialplaceringsfond, vars målsättning är att genom investeringar i vindkraftsparker öka andelen av förnybar energi i samhället och på så sätt bidra till att mildra klimatförändringen. Via Östersjöprojektet, Östersjökortet och Åland Index fortsätter vi tillsammans med våra kunder att bidra till en mer hållbar framtid.

Vi har för tredje året i rad utsetts till Finlands bästa Private Banking-aktör i Kantar Prosperas Private Banking 2023 Finland-undersökning. Undersökningen visar att våra kunder uppskattar vårt långsiktiga arbete med just kundrelationer, finansiell planering och hållbarhet. Enligt mig är det viktigaste att ge kunden känslan av att de är omhändertagna!

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer.

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Kari Lappalainen

Senior Private Banker