Hoppa till huvudinnehåll

Vad förväntar du dig av din bank?

Alandsbanken helsinki jutta karila

Med mig kan du prata om stugliv, trädgårdsskötsel eller till och med vinprovning – men jag är också en rådgivare med lång erfarenhet från bankbranschen. Jag har sett och upplevt mycket under olika marknadslägen.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service. Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska vara hållbar på kort och lång sikt.

Jag lyssnar och ger kunden tid. Vi gör upp en långsiktig plan för hela din ekonomi så att du ska kunna nå dina drömmar och skapa en trygg framtid med valmöjligheter. Vi hjälper dig att planera din helhetsförmögenhet med inkomster, placeringar och lån på bästa sätt. Att ta ett bostadslån hos oss innebär att vi ser dig som en placerare – du placerar i din bostad. Därför ser vi också på en helhetslösning utifrån din situation och dina ambitioner.

Marknadsläget har gjort att du kanske har behov av att se över dina lån. Vi konkurrensutsätter gärna dina befintliga lån och hjälper dig naturligtvis att flytta dem till oss. Tillsammans funderar vi över nya alternativ som får din förmögenhet att växa samt hur hantera riskerna.

Vi är sedan 2014 engagerade i att förbättra tillståndet i Östersjön genom vårt Östersjöprojekt. Personligen älskar jag vatten – jag har förmodligen varit en säl i ett tidigare liv, så bra trivs jag i och i närheten av vatten!

Vårt kontor är behagligt annorlunda, nästan som ett vardagsrum.

Förutom Östersjöprojektet erbjuder vi våra kunder flera alternativ att bidra till klimatomställningen tillsammans med oss. Östersjökontot, Östersjökortet och Åland Index samt våra ansvarsfulla placeringsprodukter är konkreta exempel på vårt hållbara agerande på lång sikt.

Vårt Premium Banking-koncept har stor bredd. Till de flitigast använda tilläggstjänsterna hör flera försäkringar som gör livet förmånligare och säkrare: en generös reseförsäkring för dig och din familj och en köpskyddsförsäkring för när olyckan är framme, för att nämna några. Genom oss får du också tillgång till kunniga jurister som hjälper dig med dina familjejuridiska frågor till ett rabatterat pris.

Vårt kontor på Bulevarden i Helsingfors är behagligt annorlunda, nästan som ett vardagsrum som är öppet alla vardagar. Det är lätt att bara komma förbi. Med samma lätthet erbjuder vi heltäckande banktjänster som underlättar din vardag.

Kontakta oss, så kan vi lära känna varandra och prata mer över en kopp kaffe!

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Jutta Karila

Senior Premium Banker