Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen till banken med glad service!

Alandsbanken vaasa aada vuorio

Våra kunder är mycket nöjda med vår professionella och glada service och vi får ofta positiv feedback på kvaliteten på vår service.

Ålandsbanken är en ansvarsfull placeringsbank med heltäckande erbjudande för aktieplaceringar, räntebärande värdepapper och alternativa investeringar. Därtill är vi en fullservicebank för dig som uppskattar smidig och personlig service. Vi värnar om våra kundrelationer och eftersträvar att vår verksamhet ska vara hållbar på kort och lång sikt.

Mina styrkor är noggrannhet, uppmärksamhet och en personlig och människonära service. Tillsammans gör vi upp en långsiktig plan för hela din ekonomi så att du ska kunna nå dina drömmar och skapa en trygg framtid med valmöjligheter. Vi på Ålandsbanken hjälper dig att planera din helhetsförmögenhet med inkomster, placeringar och lån på bästa sätt.

Att ta ett bostadslån hos oss innebär att vi ser dig som en placerare – du placerar i din bostad. Därför ser vi också på en helhetslösning utifrån din situation och dina ambitioner.

Mina styrkor är noggrannhet, uppmärksamhet och en personlig service.

Marknadsläget har gjort att du kanske har behov av att se över dina lån. Vi konkurrensutsätter gärna dina befintliga lån och hjälper dig naturligtvis att flytta dem till oss.

Vi är sedan 2014 engagerade i att förbättra tillståndet i Östersjön genom vårt Östersjöprojekt. Förutom Östersjöprojektet erbjuder vi våra kunder flera alternativ att bidra till klimatomställningen tillsammans med oss. Östersjökontot, Östersjökortet och Åland Index samt våra ansvarsfulla placeringsprodukter är konkreta exempel på vårt hållbara agerande på lång sikt.

Vårt Premium Banking-koncept har stor bredd. Till de flitigast använda tilläggstjänsterna hör flera försäkringar som gör livet förmånligare och säkrare: en generös reseförsäkring för dig och din familj och en köpskyddsförsäkring för när olyckan är framme, för att nämna några. Genom oss får du också tillgång till kunniga jurister som hjälper dig med dina familjejuridiska frågor till ett rabatterat pris.

En smidig kontakt med banken är viktig. Du kan kontakta oss – eller mig – via e-post, telefonsamtal direkt till mig eller genom att besöka vårt kontor.

Varmt välkommen till Ålandsbanken - värdeskapande för dig och kommande generationer

Kontakta mig eller lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig!

Aada Vuorio

Servicerådgivare