Siirry pääsisältöön

Fredrik, Premium Banking -asiakasvastaava

Employer branding sverige

Työskentelen Premium-asiakasvastaavana Göteborgin konttorissa. Työ koostuu pääasiassa sijoitus- ja rahoitusneuvonnasta yksityishenkilöille ja yrityksille. Tyypillinen työpäivä sisältää paljon asiakaskontakteja, asiakastapaamisia ja jonkin verran myös hallinnollisia tehtäviä asiakkaiden toimeksiantojen hoitamiseksi.

Työskentelemme usein tiimeissä, jotta voimme räätälöidä osaamisen asiakkaiden tarpeiden mukaan. Asiakastapaamisiin voin ottaa mukaan esimerkiksi yritysverotukseen tai kansainväliseen verotukseen erikoistuneen työkaverin, mutta useimmiten työskentelen yhdessä palveluneuvojan kanssa.

Olen koulutukseltani ekonomi ja olen työskennellyt rahoitusalalla reilut 10 vuotta eri tehtävissä, muun muassa yksityistalouden luennoitsijana ja neuvonantajana kahdessa suurpankissa. Työssäni saan mahdollisuuden auttaa asiakkaita optimoimaan taloutensa tavoitteidensa saavuttamiseksi. Asiakassegmentissämme on monia hyvin menestyviä henkilöitä, jotka arvostavat hyvää palvelua ja henkilökohtaista sitoutumista.

Ålandsbanken erottautuu muista olemalla pieni pankki, joka auttaa taloudellista liikkumavaraa omaavia asiakkaita. Voimme keskittyä syvemmin asiakkaan tarpeisiin ja tarjota räätälöidympiä ratkaisuja. Koska olemme täyden palvelun pankki, meillä on monta syytä ottaa asiakkaaseen säännöllisesti yhteyttä, mikä on hauskaa. Monilla asiakkaistamme on monimutkainen talous, joka voi vaatia erikoisratkaisuja, joita meillä on tarjolla. Ålandsbanken tarjoaa innostavan työympäristön, jossa saa työskennellä mielenkiintoisten asiakkuuksien ja ammattitaitoisten kollegojen kanssa, mikä houkutteli minut tänne."