Siirry pääsisältöön

Marcus, Private Banker/varallisuuden suunnittelu

Employer branding sverige kontor

"Työskentelen asiakasvastaavana Private Banking -palvelussamme, jossa toimin sekä varainhoitajana että varallisuuden suunnittelun parissa, joka sisältää koko lainatuotevalikoimamme. Työnkuvaani kuuluu isona osana asiakassuhteiden hoito, verkostoituminen ja uusien asiakkaiden hankinta.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri Göteborgin yliopistosta. Työskentelin ruotsalaisessa suurpankissa eri rooleissa 12 vuoden ajan, muun muassa Private Bankerina Luxembourgissa, Premium-asiakkuuskonseptin parissa ja 5 vuotta yrityspuolen asiakasvastaavana ennen kuin elokuussa 2020 aloitin Ålandsbankenissa. Olen nuoruudessani pelannut paljon jääkiekkoa, suurimpana meriittinä muutama kausi miesten 1-divisioonassa.

Mielenkiintoisinta työssäni on ihmisten tapaaminen, niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppanienkin. Tämä on ala, jossa tapahtuu paljon ja joskus hyvin nopeasti.

Olen erittäin kiinnostunut arvopaperimarkkinoista ja olin kuullut paljon hyvää Ålandsbankenista niche-pankkina, jossa pääsee vaikuttamaan asioihin ja jossa on tilaa luoda kestäviä asiakassuhteita. Hakeuduin tänne töihin myös siksi, että Ålandsbanken erottuu muiden joukosta vahvan tavaramerkin ansiosta. Viihdyn, koska pidän työstäni, asiakassuhteista sekä tietenkin työkavereistani. Olemme hyvä porukka, ja voimme pallotella ideoita keskenämme.