Siirry pääsisältöön

Jutta, Senior Premium Banker

Employer branding bulevarden

”Työskentelen sijoitusasiakkaiden parissa Helsingissä, Bulevardin konttorissa. Asiakkaitani ovat niin yksityishenkilöt, yritykset, yhdistykset kuin holding-yhtiötkin. Työni on vaihtelevaa ja pandemian aikana asiakaskontaktit ovat pääasiassa olleet Teamsin tai puhelimen välityksellä. Tällä hetkellä teen pääasiassa etätöitä, mikä on toiminut hyvin. Toki myös fyysisiä asiakastapaamisia on ja toivottavasti ne taas lisääntyvät pandemian helpottaessa.

Olen työskennellyt pankkimaailmassa vuodesta 1986 ja tehnyt pitkän uran varainhoidon parissa, yli 20 vuotta asiakasvastuullisena asiantuntijana.

Minulla on hyvä ruotsin kielen taito ja puhuin lapsuudenkodissani ruotsia, kouluni olen käynyt suomeksi ja perheeni kotikieli on suomi. Minusta on hienoa, että kielitaitoni on parantunut vuosien varrella ja kehittynyt entisestään täällä työskennellessäni.

Asiakaskontaktit ovat työssäni A ja O. Sijoittaminen on intohimoni ja työpäivät eivät ole koskaan toistensa kaltaisia, koska koko ajan tapahtuu jotain uutta. Ympärilläni on mahtavia työtovereita, kunnioitamme ja arvostamme toisiamme.

Olen työskennellyt Ålandsbankenissa reilun vuoden sen jälkeen, kun minulle tarjottiin Premium Bankerin virkaa. Olen iloinen, että tartuin tähän tilaisuuteen näin hieman myöhemmin urallani. Olen ylpeä Ålandsbankenista ja tavastamme palvella asiakkaitamme. Meillä on kattava tuotevalikoima, josta voin räätälöidä jokaiselle asiakkaalleni sopivan ratkaisun.