Siirry pääsisältöön
19 maaliskuuta 2015
Ålandsbanken Blogi

Ålandsbanken Abp:n varsinainen yhtiökokous

Ålandsbanken Abp:n varsinainen yhtiökokous pidetään torstaina 16. huhtikuuta 2015 klo 15.00 Alandica kulttuuri- ja kongressitalossa, Strandgatan 29, Maarianhamina.

Hallitus ehdottaa, että tilikaudelta 1.1.2014 – 31.12.2014 maksetaan osinkoa 0,40 euroa osaketta kohden ja että osingonjaon täsmäytyspäivä on maanantai 20. huhtikuuta 2015 sekä että osingon maksupäivä on maanantai 27. huhtikuuta 2015.

Nimitysvaliokunta ehdottaa, että hallituksen jäsenet Agneta Karlsson, Anders Å Karlsson, Nils Lampi, Christoffer Taxell, Anders Wiklöf ja Dan-Erik Woivalin valitaan uudelleen hallitukseen toimikaudeksi, joka jatkuu seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen loppuun saakka. Annika Wijkström ei ole käytettävissä uudelleen valintaan. Nimitysvaliokunta ehdottaa, että hallituksen uudeksi jäseneksi valitaan Göran Persson toimikaudeksi, joka jatkuu seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen loppuun saakka. Mikäli yhtiöjärjestystä muutetaan hallituksen ehdotuksen mukaisesti, ehdotetaan lisäksi että hallituksen jäseneksi valitaan Ulrika Valassi toimikaudeksi, joka jatkuu seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen loppuun saakka, kuitenkin siten että hän aloittaa hallituksen jäsenenä, kun yhtiöjärjestyksen muutos on merkitty kaupparekisteriin.

Hallitus ehdottaa yhtiökokoukselle, että yhtiöjärjestyksen 11 §:ä muutetaan siten, että hallituksen jäsenten enimmäismäärä korotetaan seitsemästä jäsenestä kahdeksaan jäseneen sekä että varajäseniä ei voida asettaa.

Lisätietoja

Peter Wiklöf, toimitusjohtaja ja konserninjohtaja, Ålandsbanken Abp, puhelin +358 40 512 7505