Siirry pääsisältöön
12 kesäkuuta 2014
Ålandsbanken Blogi

Ålandsbanken rekrytoi varainhoitojohdon Alfred Bergiltä

Ålandsbanken jatkaa panostustaan varainhoitoon rekrytoimalla kokeneen varainhoitajatiimin Alfred Bergiltä. Ålandsbankenin palvelukseen siirtyvät Alfred Bergiltä nyt korkovarainhoidosta ja varojen taktisesta allokoinnista vastaava johtaja Stefan Gothenby, osakepäällikkö Albert Haeggström, osakeanalyytikko Erik Berglund ja Fredric Andersén, joka vastaa yhteistyökumppaneista ja ulkoisista jakelukanavista.

Stefan Gothenbyllä on 24 vuoden kokemus alalta. Hän on aiemmin työskennellyt Länsförsäkringar-vakuutusyhtiössä ja Ruotsin valtiokonttorissa. Albert Haeggströmillä on 17 vuoden kokemus alalta mukaan lukien aiemmat työsuhteet yrityksissä Enskilda Securities ja Avenir (Brummer & Partners). Erik Berglundilla on 9 vuoden kokemus työskenneltyään aiemmin yhtiöissä East Capital ja Vattenfall. Fredric Andersénilla on 15 vuoden työkokemus eri tehtävistä SEB:ssä.

Ålandsbankenin asiakkaittensa lukuun hallinnoima pääoma on tällä hetkellä runsaat 4 500 miljoonaa euroa. Pankin pyrkimyksenä on entisestään vahvistaa asemaansa varainhoidon alalla sekä kehittää tehokkaita ja pitkän aikavälin varainhoitotuotteita.

- Olemme iloisia voidessamme rekrytoida palvelukseemme näin kokeneita ja päteviä varainhoitajia ja saada siten merkittävän lisäyksen varainhoito-organisaatioomme, sanoo Ålandsbankenin konserninjohtaja Peter Wiklöf.

Lisätietoja antaa: Konserninjohtaja Peter Wiklöf. Puhelin: +358 40 5127 505