Siirry pääsisältöön
20 elokuuta 2015
Lehdistötiedotteet

Euro Bond paras luokassaan Pohjoismaissa 2015

Ålandsbanken Euro Bond-sijoitusrahasto palkittiin luokkansa parhaana rahastona Lipperin pohjoismaisessa vertailussa toisena vuotena peräkkäin. Rahastoalan arvostetut Lipper Fund Awards Nordic 2015 -palkinnot julkistettiin kesäkuussa.

Lipper on johtava kansainvälinen rahastoanalyysien ja -vertailujen tuottaja, joka on osa Thomson Reuters -konsernia. Pohjoismaisessa vertailussa ovat mukana kaikki rahastot, joilla on markkinointilupa jossain Pohjoismaassa.

Palkinto on tunnustus Ålandsbanken Euro Bond-sijoitusrahaston johdonmukaisesta parhaasta sijoitusmenestyksestä keskipitkien korkorahastojen ryhmässä (Bond Euro – Short Term 3 years). Rahasto voitti palkinnon kaikilla mitatuilla ajanjaksoilla, 3, 5 ja 10 vuotta.

Ålandsbanken Euro Bond on aktiivisesti hoidettu korkorahasto joka sijoittaa valikoituihin korkoinstrumentteihin vallitsevat markkinaolosuhteet tarkkaan huomioonottaen. Rahaston sijoitukset ja aktiiviriski poikkeavat näin ajoittain huomattavasti vertailuindeksistä.

– Varovainen sijoitustyyli, jolla tavoitellaan mahdollisimman tasaista pitkäaikaista tuottoa. Myös vakavaraisten suomalaisten yrityslainojen suosiminen rahastossa ovat olleet menestyksen taustatekijöitä, Ålandsbankenin korkotiimistä kommentoidaan.

Lisää tietoa antavat

Jarkko Toivonen, salkunhoitaja, Ålandsbanken Rahastoyhtiö Oy, puh. 0204 293 723

Jyri Suonpää, salkunhoitaja, Ålandsbanken Rahastoyhtiö Oy, puh. 0204 293 714

Pontus Soramäki, korkovarainhoitaja, Ålandsbanken Rahastoyhtiö Oy, puh. 0204 293 711

  • Ålandsbanken Abp
    Lehdistötiedotteet
    20.08.2015
    Lataa pdf