Siirry pääsisältöön

Premium Elämys

Tekee elämästä helpompaa
premium-livsstil 11

Onko sinun vaikea saada aika riittämään? Concierge Service -palvelulla saat ensiluokkaista apua sekä matkoilla että arjessa. Käänny puoleemme saadaksesi apua konsertti- tai teatterilippujen hankkimiseen, ehdotuksia jännittäviin elämyksiin matkakohteessasi tai lähettääksesi kukkia anopille. Autamme sinua niin pienissä kuin suurissa asioissa.

Concierge Service -palvelu

Haluatko varata pöydän suosittuun ravintolaan tai hankkia teatterilippuja nopeasti ja kätevästi? Concierge Servicen kautta saat apua aina lippujen varaamisesta lomamatkan suunnitteluun – olemme palveluksessasi, jotta sinulle jää aikaa muuhun.

Yhteistyössä Tenerity kanssa.

Concierge Service -palvelun aukioloajat

Aukioloajat puhelimitse tehtäviin varauksiin: arkipäivisin klo 10.00 - 18.00 palvelu suomeksi, klo 18.00 - 22.00 palvelu skandinaavisella kielellä/englanniksi. Lauantaisin klo 10.00 - 18.00 palvelu skandinaavisella kielellä/englanniksi. Puh: +358 (0)201 443 250, valitse vaihtoehto 3.

Palvelu on maksuton, mutta maksut ja kulut lipuista ja muista toimituksista veloitetaan Premium-kortiltasi. Soita tai lähetä viesti Concierge Service -palveluun. Concierge Service vastaa sinulle puhelimitse tai sähköpostitse, miten itse haluat.

Lisäksi Premium Banking tarjoaa:

  • kutsuja erilaisiin tapahtumiin mielenkiintoisilla teemoilla

  • tarjouksia ja etuja yhteistyökumppaneidemme kautta

  • vuokra-autoja alennettuun hintaan.