Siirry pääsisältöön

Premium Talous

Kaikki pankkipalvelut, joita talouteesi tarvitset
premium-finans 2

Henkilökohtaisen asiakasvastaavasi avulla voit valita pankkipalveluistamme tarpeitasi vastaavan paketin. Laadimme yhdessä kanssasi vaurastumisen suunnitelman, joka perustuu henkilökohtaiseen tilanteeseesi. Vuotuisessa tapaamisessa tarkistamme tilanteesi ja päivitämme vaurastumisen suunnitelmasi.

Miltä vaurastumisen suunnitelmasi näyttää?

Premium-asiakkaana saat:

  • Taloussuunnittelun ja pitkän tähtäimen taloudellisen suunnitelman.

  • Voit varata vero- ja perheoikeudellista neuvontaa erilaisten asiakirjojen laatimiseen. Saat alennusta neuvonnasta sekä tarvitsemiesi asiakirjojen laatimisesta.

  • Käydä osakekauppaa internetissä Pienen pörssipaketin avulla. Voit itse avata palvelun Internetkonttorin kautta.

  • Seurata sijoitustesi kehitystä Internetkonttorissa ja Mobiilipankissa. Saat myös raportin kerran vuodessa.

  • Itämerikortti Ålandsbanken Premium Gold, johon kuuluu kattava matkavakuutus, henkilöllisyysvarkausvakuutus ja Hole-in-One-vakuutus sekä hinta- ja ostoturvavakuutus.

Sijoitusasiantuntemus

Premium Banking -palvelun asiakasvastaavillamme on käytössään varainhoito-organisaatiomme asiantuntemus. Se toimii perustana pääomaasi varten räätälöidylle sijoitusneuvonnalle.

Rahoitusasiantuntemus

Ottaessasi meiltä asuntolainan näemme sinut sijoittajana, emme lainanottajana. Sijoitat asuntoosi. Siksi etsimme sinulle omaan tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sovitetun kokonaisratkaisun. Jos olet jo ottanut asuntolainan toisesta pankista, autamme mielellämme siirtämään sen meille. Meiltä saat asuntolainan liikkuvalla tai kiinteällä korolla ja korkokatolla. Tarvittaessa saat 12 kuukautta lyhennysvapaata.

​Päivittäiset pankkiasiat

Prime-tili, päivittäistilisi, mahdollistaa pankkiasioiden vaivattoman hoidon Internetkonttorissa ja Mobiilipankissa. Premium-asiakkaana saat tilin ilman kuukausimaksua. Voit liittää Prime-tiliin myös tililuoton.

Voit avata säästötilinä Itämeritilin, ja sitä kautta osallistua kanssamme ympäristötyöhön puhtaamman Itämeren puolesta. Lahjoitamme vuosittain Itämeriprojektin kautta summan, joka vastaa jopa 0,2 % kaikista Itämeritileillä olevista talletuksista, luonnonsuojelu- ja ympäristötyöhön Itämeren alueella. Itämeriprojektimme toimii sekä terveemmän Itämeren puolesta että jakaakseen tietoa Itämeren tilasta.