Siirry pääsisältöön

Premium Talous

Kaikki pankkipalvelut, joita talouteesi tarvitset
premium-finans 2

Henkilökohtainen asiakasvastaavasi auttaa kokoamaan pankkipalveluistamme sinulle räätälöidyn paketin. Laadimme yhdessä kanssasi vaurastumisen suunnitelman, joka perustuu henkilökohtaiseen tilanteeseesi. Vuotuisessa tapaamisessa tarkistamme tilanteesi ja päivitämme taloudellisen suunnitelmasi.

Miltä vaurastumisen suunnitelmasi näyttää?

Premium-asiakkaana saat:

  • Taloussuunnittelun ja pitkän tähtäimen taloudellisen suunnitelman.

  • Itämerikortti Mastercard Premium Gold, johon kuuluu kattava matkavakuutus, henkilöllisyysvarkausvakuutus ja Hole-in-One-vakuutus sekä hinta- ja ostoturvavakuutus.

  • Tarvittaessa vuosittain veloituksetta kaksi tuntia juridista neuvontaa esim. lahja- ja perintöverotukseen liittyvissä kysymyksissä.

  • Käydä osakekauppaa internetissä Pienen pörssipaketin avulla. Paketti on Premium-asiakkaille maksuton.

  • Seurata sijoitustesi kehitystä Internetkonttorissa. Saat myös kirjallisen raportin kerran vuodessa.

  • Mahdollisuuden lykätä asuntolainasi lyhennyksiä. Voit tehdä muutoksen itse veloituksetta Internetkonttorissasi.

Sijoitusasiantuntemus

Premium Banking -palvelun asiakasvastaavillamme on Sijoituspalvelututkinto (APV1-tutkinto) ja he opastavat sinua sijoituksissasi. Heillä on saatavillaan varainhoito-organisaatiomme asiantuntemus. Se toimii perustana pääomaasi varten räätälöidylle sijoitusneuvonnalle.

Lue lisää sijoituksista ja säästämisestä​.

Rahoitusasiantuntemus

Ottaessasi meiltä asuntolainan näemme sinut sijoittajana, emme lainanottajana. Sijoitat asuntoosi. Siksi etsimme sinulle omaan tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sovitetun kokonaisratkaisun. Jos olet jo ottanut asuntolainan toisesta pankista, autamme mielellämme siirtämään sen meille. Meiltä saat asuntolainan liikkuvalla tai kiinteällä korolla ja korkokatolla. Tarvittaessa saat 12 kuukautta lyhennysvapaata.

​Päivittäiset pankkiasiat

Prime-tili, päivittäistilisi, mahdollistaa pankkiasioiden vaivattoman hoidon Internetkonttorissa ja Mobiilipankissa. Premium-asiakkaana saat tilin ilman kuukausimaksua. Voit liittää Prime-tiliin myös tililuoton.

Voit avata säästötilinä Itämeritilin, jonka korko on mukava ja nostot Internetkonttorissa maksuttomia. Vuosittain Ålandsbanken myöntää Itämeriprojektin kautta rahoitusta Itämereen keskittyviin ympäristöhankkeisiin. Jaettava summa vastaa 0,2 % kaikista Itämeritilien talletuksista.