Siirry pääsisältöön

Tervetuloa webinaariin – Ålandsbanken Tonttirahasto 02.10.2020­

Vallitsevan korkotilanteen ja globaalien finanssimarkkinoiden epävakauden vuoksi on tärkeää löytää sijoitusvaihtoehtoja korkosijoituksille ja osakkeille. Matalariskiset kiinteistörahastomme ovat mielenkiintoinen sijoitusvaihtoehto nykyisessä korkotilanteessa. Webinaarin aikana Ålandsbankenin kiinteistörahastojen johtaja Stefan Wiklund käy läpi tonttirahaston strategian ja näkymät seuraavalle vuodelle.*

Lue lisää

Miksi tonttirahasto on kiinnostava sijoituskohde? Miten tonttirahasto toimii käytännössä? Vaikuttaako mahdollinen laskusuhdanne rahaston strategiaan tai sen kehitykseen?

Näihin ja muihin kysymyksiin vastaa Stefan Wiklund, jota haastattelee Private Banking Suomen apulaisjohtaja Timo Lithén.

Voit ilmoittautua webinaariin linkin kautta. Ilmoittautumisesi yhteydessä voit etukäteen esittää kysymyksiä Stefanille. Lisätietoja webinaariin osallistumisesta löydät ilmoittautumissivulta.

Ajankohta: perjantai 02.10.2020 klo 12.00


Ilmoittaudu mukaan


*Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahaston arvo ja tuotto voivat sekä nousta että laskea ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan tai osittain