Tervetuloa webinaariin!

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Taloudelliset kriisit ja laskevat pörssikurssit eivät sinänsä ole mitään uutta, eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun pandemia on huojuttanut maailman-järjestystä. Täällä hetkellä käsillä oleva Covid-19-kriisi on kuitenkin luonteeltaan, vaikutuk-siltaan sekä mittakaavaltaan jotain ennen kokematonta. Kriisi ei lähtökohtaisesti ole raha-, korko- tai osakemarkkinoiden aiheuttama. Markkinoilla ei ollut kuplia eli omaisuusarvojen ylenpalttista tai perusteetonta nousua. Vaan koko globaalia talousjärjestelmää kohtasi odottamaton ja voimakas ulkopuolinen isku.

Lue lisää

Mistä markkinareaktiot johtuvat? Mitä keskuspankit ja valtiot ovat tehneet? Johtaako voimakas elvytys myös voimakkaaseen inflaatioon? Miten korkosijoitukset käyttäytyvät tässä tilanteessa?

Näihin ja muihin kysymyksiin vastaa Jyri Suonpää, Ålandsbankenin korkosijoituksista vastaava johtaja, tulevassa webinaarissa keskiviikkona 13.5 klo 12.00. Webinaarin kesto noin tunti. Voit ilmoittautua webinaariin linkin kautta. Ilmoittautumisesi yhteydessä voit esittää kysymyksiä Jyrille etukäteen.

Ilmoittaudu mukaan