Siirry pääsisältöön

Vastuullisuus Ålandsbankenissa

Ålandsbankenin tulee olla arvoa luovana pankkina luonnollinen valinta kunnianhimoisille ihmisille ja yrityksille, jotka arvostavat henkilökohtaisia asiakassuhteita. Pyrimme siihen, että toimintaamme harjoitetaan pitkäjänteisesti ja kestävästi niin taloudellisesti, sosiaalisesti kuin ympäristöäkin ajatellen. Sen vuoksi meidän on oltava tietoisia siitä, miten toimintamme ja toimintatapamme vaikuttavat yksittäisiin ihmisiin, yhteiskuntaan ja maapalloon, nyt ja tulevaisuudessa.
Vag skog jordbruk

Yhteiskunnallinen sitoutuminen on ollut tärkeää aina pankin perustamisesta lähtien vuonna 1919. Yhteiskuntakehityksen tukeminen, vastuullinen liiketoiminta ja hyvän esimerkin näyttäminen on meille tärkeää.

Vastuullisuus on olennainen osa toimintaamme, ja jäsentämällä vastuullisuustyötä voimme varmistaa, että keskitymme oikeisiin asioihin oikealla tavalla. Apunamme ovat sekä ulkoiset säännöstöt että sisäinen johtaminen sekä niiden toimintaperiaatteet ja suuntaviivat. Vuotuisen olennaisuusanalyysin, kahden vuoden välein päivitettävän vastuullisuusstrategian ja konserninlaajuisten ilmastotavoitteidemme avulla jäsennämme työtä. Suuntaa antavana tukena käytössämme ovat myös YK:n kestävän kehityksen tavoitteet; Agenda 2030 ja sen 17 tavoitetta ja 169 osatavoitetta sekä pankin Vastuullisuusstrategian neljä painopistealuetta – vastuullinen sijoittaminen, vastuullinen luotonanto, sosiaalinen vastuu ja ympäristövastuu.

Sitoumuksemme Aloitteet ja allekirjoitetut periaatteet Sääntely