Siirry pääsisältöön

Ålandsbanken – henkilökohtaista ja ripeää pankkipalvelua

Alandsbanken tampere pauliina lehto

Tiedän asiakkaiden arvostavan tavoitettavuutta. Minut saa helposti kiinni ja pyrin aina reagoimaan asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman nopeasti.

Ålandsbanken on vastuullinen sijoituspankki, jonka kokonaisvaltainen tarjonta kattaa niin suorat osakesijoitukset kuin eri korkosijoittamisen vaihtoehdot ja vaihtoehtoiset sijoitukset.

Olemme lisäksi täyden palvelun pankki sinulle, joka arvostat sujuvaa ja henkilökohtaista palvelua. Ennen kuin tapaan asiakkaan, tutustun aina huolella hänen asiaansa. Hyvät asiakassuhteet ovat toimintamme ydin ja pyrimme toimimaan kestävästi pitkällä aikavälillä.

Kun tunnemme sinut, voimme laatia pitkäkestoisen suunnitelman taloudellesi, jotta voit saavuttaa unelmasi ja luoda turvallisen tulevaisuuden valinnanmahdollisuuksilla. Autamme sinua suunnittelemaan kokonaisvarallisuutesi parhaalla mahdollisella tavalla ottaen huomioon sekä tulot, sijoitukset että lainat.

Ottaessasi meiltä asuntolainan näemme sinut sijoittajana - sijoitat asuntoosi. Siksi etsimme sinulle omaan tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sovitetun kokonaisratkaisun.

Pyrin aina reagoimaan asiakkaan tarpeisiin mahdollisimman nopeasti.

Markkinatilanteen vuoksi sinun voi olla aiheellista tarkistaa lainasi. Kilpailutamme mielellään nykyiset lainasi ja autamme luonnollisesti siirtämään ne meille.

Olemme vuodesta 2014 tehneet töitä Itämeren tilan parantamiseksi Itämeriprojektimme kautta. Itämeriprojektin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme useita mahdollisuuksia osallistua kanssamme ilmastonmuutoksen hillintään. Itämeritili, Itämerikortti ja Åland Index sekä vastuulliset sijoitustuotteet ovat konkreettisia esimerkkejä kestävästä toiminnastamme pitkällä aikavälillä.

Monipuolisen Premium Banking -konseptimme suosituimpia lisäpalveluita ovat vakuutuksemme, kuten matkavakuutus sinulle ja perheellesi sekä ostosuojavakuutus vahingon varalle. Kauttamme saat myös asiantuntevia juristeja, jotka auttavat sinua perheoikeudellisissa asioissa alennettuun hintaan.

Meille Tampereen konttorille on helppo tulla. Laita viestiä tai soita, niin sovitaan tapaaminen!

Lämpimästi tervetuloa Ålandsbankeniin - arvonluontia sinulle ja tuleville sukupolville.

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä!

Pauliina Lehto

Premium Banker