Siirry pääsisältöön

Ålandsbanken – palvelua, joka vastaa odotuksiin

Alandsbanken tampere emil lonnstrom

Jotta voin vastata asiakkaan odotuksiin, minun pitää tietää mitä ne ovat. Siksi todennäköisesti kysyn myös sinulta ensimmäistä kertaa tavatessamme, mitä toivot pankiltasi?

Ålandsbanken on vastuullinen sijoituspankki, jonka kokonaisvaltainen tarjonta kattaa niin suorat osakesijoitukset kuin eri korkosijoittamisen vaihtoehdot ja vaihtoehtoiset sijoitukset. Olemme lisäksi täyden palvelun pankki sinulle, joka arvostat sujuvaa ja henkilökohtaista palvelua. Hyvät asiakassuhteet ovat toimintamme ydin ja pyrimme toimimaan kestävästi pitkällä aikavälillä.

Laadimme pitkäkestoisen suunnitelman taloudellesi, jotta voit saavuttaa unelmasi ja luoda turvallisen tulevaisuuden valinnanmahdollisuuksilla. Autamme sinua suunnittelemaan kokonaisvarallisuutesi parhaalla mahdollisella tavalla ottaen huomioon sekä tulot, sijoitukset että lainat. Ottaessasi meiltä asuntolainan näemme sinut sijoittajana - sijoitat asuntoosi. Siksi etsimme sinulle omaan tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sovitetun kokonaisratkaisun.

Markkinatilanteen vuoksi sinun voi olla aiheellista tarkistaa lainasi. Kilpailutamme mielellään nykyiset lainasi ja autamme luonnollisesti siirtämään ne meille.

Pystymme tarjoamaan laadukkaita palveluita sujuvasti ja joustavasti.

Olemme vuodesta 2014 tehneet töitä Itämeren tilan parantamiseksi Itämeriprojektimme kautta. Itämeriprojektin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme useita mahdollisuuksia osallistua kanssamme ilmastonmuutoksen hillintään. Itämeritili, Itämerikortti ja Åland Index sekä vastuulliset sijoitustuotteet ovat konkreettisia esimerkkejä kestävästä toiminnastamme pitkällä aikavälillä.

Monipuolisen Premium Banking -konseptimme suosituimpia lisäpalveluita ovat vakuutuksemme, kuten matkavakuutus sinulle ja perheellesi sekä ostosuojavakuutus vahingon varalle. Kauttamme saat myös asiantuntevia juristeja, jotka auttavat sinua perheoikeudellisissa asioissa alennettuun hintaan.

Tampere on kasvava kaupunki, joka tarjoaa paljon monella rintamalla. Paikallisena pankkina me puolestaan pystymme tarjoamaan laadukkaita palveluita sujuvasti ja joustavasti.

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä ja keskustellaan juuri sinulle sopivasta ratkaisusta!

Tervetuloa Ålandsbankeniin - arvonluontia sinulle ja tuleville sukupolville!

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä!

Emil Lönnström

Premium Banker