Siirry pääsisältöön

Henkilökohtaisen palvelun pankki

Alandsbanken turku parainen emilia danielsson

Moni asiakas on sanonut, ettei pankkimme tunnu lainkaan pankilta, koska se on niin kodikas. Itse vitsailen toisinaan, että Turun keskustassa sijaitseva konttorimme on kuin vanha puulaiva, sillä huoneiden ovissa on pyöreät ikkunat.

Ålandsbanken on vastuullinen sijoituspankki, jonka kokonaisvaltainen tarjonta kattaa niin suorat osakesijoitukset kuin eri korkosijoittamisen vaihtoehdot ja vaihtoehtoiset sijoitukset. Olemme lisäksi täyden palvelun pankki sinulle, joka arvostat sujuvaa ja henkilökohtaista palvelua. Hyvät asiakassuhteet ovat toimintamme ydin ja pyrimme toimimaan kestävästi pitkällä aikavälillä.

Laadimme pitkäkestoisen suunnitelman taloudellesi, jotta voit saavuttaa unelmasi ja luoda turvallisen tulevaisuuden valinnanmahdollisuuksilla. Autamme sinua suunnittelemaan kokonaisvarallisuutesi parhaalla mahdollisella tavalla ottaen huomioon sekä tulot, sijoitukset että lainat. Ottaessasi meiltä asuntolainan näemme sinut sijoittajana - sijoitat asuntoosi. Siksi etsimme sinulle omaan tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sovitetun kokonaisratkaisun.

Markkinatilanteen vuoksi sinun voi olla aiheellista tarkistaa lainasi. Kilpailutamme mielellään nykyiset lainasi ja autamme luonnollisesti siirtämään ne meille.

Turun seudun ihmisillä on useita yhdistäviä luonteenpiirteitä, joita ihailen ja arvostan. Asiakkaamme ovat usein sosiaalisia ja avoimia uusille näkökulmille sekä ajatuksille. Olemme vuodesta 2014 tehneet töitä Itämeren tilan parantamiseksi Itämeriprojektimme kautta. Itämeriprojektin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme useita mahdollisuuksia osallistua kanssamme ilmastonmuutoksen hillintään. Itämeritili, Itämerikortti ja Åland Index sekä vastuulliset sijoitustuotteet ovat konkreettisia esimerkkejä kestävästä toiminnastamme pitkällä aikavälillä.

Monipuolisen Premium Banking -konseptimme suosituimpia lisäpalveluita ovat vakuutuksemme, kuten matkavakuutus sinulle ja perheellesi sekä ostosuojavakuutus vahingon varalle. Kauttamme saat myös asiantuntevia juristeja, jotka auttavat sinua perheoikeudellisissa asioissa alennettuun hintaan.

Asiakkuutta meillä harkitessasi, tavoitat minut alkuun parhaiten sähköpostilla. Sen kautta voimme sopia tapaamisen, jossa kartoitamme tilanteesi. Minulta voit odottaa henkilökohtaista palvelua, jossa kuuntelen tarpeitasi ja autan sinua löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut.

Lämpimästi tervetuloa Ålandsbankeniin - arvonluontia sinulle ja tuleville sukupolville

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä!

Emilia Danielsson

Premium Banker, Rahoitus