Siirry pääsisältöön

Lainalaskuri

Lainan määrä

Täytä haluamasi lainamäärän, jonka haluat mukaan laskelmaan. Korkein määrä laskurissa on 600.000€.
-
+

Laina-aika 20 Vuotta

Tähän voit täyttää suunnittelemasi lainan takaisinmaksuajan vuosina. Pisin laina-aika laskurissa on 25 vuotta.

Korko 5,25 %

Tähän voit lisätä korkoprosentin ja nähdä millä tavalla korko vaikuttaa arvioituihin kuukausikuluihin. Voit samalla tehdä stressitestin esimerkiksi 7,00 % korolla. Esimerkkinä laskurissa on käytetty 2,00 % alimpana korkona ja 15 % korkeimpana korkona.

Arvioidut kuukausikulut*

615

/kuukausi

Erien määrä: 240

Ilmoittaa kuinka moneen maksuerään lainasi jakaantuu.

Todellinen vuosikorko 4,59 %

Todellinen vuosikorko sisältää luoton kustannukset vuotuiseksi koroksi muutettuna. Muut kulut, kuten esim. luotonavaus-, avisointi- tai suoraveloitusmaksu eivät sisälly todelliseen vuosikorkoon. Oma lainasi korko ja muut ehdot täsmentyvät kun tulet henkilökohtaiselle tapaamiselle.

Korkokulut yhteensä 48.616

Ilmoittaa paljonko takaisinmaksaminen kuluineen ja korkoineen kustantaisi antamillasi tiedoilla. Huomioithan, että laskelma perustuu korkoon ja kuluihin, jotka ovat voimassa tällä hetkellä, ja nämä voivat muuttua.

Arvioitu lainan kokonaiskustannus 150.892

Lainan korkokulut yhteensä tarkoittaa kokonaissummaa, jota olet maksanut koroissa laina-aikana.
Jätä asuntolainahakemus

*Lainalaskuri on suuntaa antava. Laskelmaa ei tule tulkita tarjouksena tai lainalupauksena. Kun olet lähettänyt hakemuksesi, otamme yhteyttä sinuun ja varaamme sinulle tapaamisen asiakasvastaavan kanssa.

Laskelmassa luotonavausmaksu ja suoraveloitusmaksu sisältyvät todelliseen vuosikorkoon ja lainan kokonaiskustannukseen. Esimerkki on laskettu olettaen, että luotonavausmaksu on 450 euroa ja suoraveloitusmaksu 2,40 euroa/kuukausi. Luotonavausmaksu voi vaihdella lainan suuruudesta riippuen. Se on kuitenkin vähintään 450 euroa. Premium-asiakkaille suoraveloitusmaksu on alhaisempi.