Siirry pääsisältöön

Mitä sinä toivot pankiltasi?

Alandsbanken oulu tanja kaltiola

Olen pankkiirina ja ihmisenä generalisti, joka näkee ihmisten ja tilanteiden monet puolet. Haluan työssäni aina huomioida asiakaskokonaisuuden.

Ålandsbanken on vastuullinen sijoituspankki, jonka kokonaisvaltainen tarjonta kattaa niin suorat osakesijoitukset kuin eri korkosijoittamisen vaihtoehdot ja vaihtoehtoiset sijoitukset. Olemme lisäksi täyden palvelun pankki sinulle, joka arvostat sujuvaa ja henkilökohtaista palvelua. Itse olen tällainen aito, pohjoisen tyttö ja sellaisena monelle varmasti helposti lähestyttävä. Uskon asiakkaideni arvostavan suoraa yhteyttä.

Hyvät asiakassuhteet ovat toimintamme ydin ja pyrimme toimimaan kestävästi pitkällä aikavälillä.Laadimme pitkäkestoisen suunnitelman taloudellesi, jotta voit saavuttaa unelmasi ja luoda turvallisen tulevaisuuden valinnanmahdollisuuksilla.

Autamme sinua suunnittelemaan kokonaisvarallisuutesi parhaalla mahdollisella tavalla ottaen huomioon sekä tulot, sijoitukset että lainat. Ottaessasi meiltä asuntolainan näemme sinut sijoittajana - sijoitat asuntoosi. Siksi etsimme sinulle omaan tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sovitetun kokonaisratkaisun.

Markkinatilanteen vuoksi sinun voi olla aiheellista tarkistaa lainasi. Kilpailutamme mielellään nykyiset lainasi ja autamme luonnollisesti siirtämään ne meille.

Olen pankkiirina ja ihmisenä generalisti. Haluan työssäni aina huomioida kokonaisuuden.

Olemme vuodesta 2014 tehneet töitä Itämeren tilan parantamiseksi Itämeriprojektimme kautta. Itämeriprojektin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme useita mahdollisuuksia osallistua kanssamme ilmastonmuutoksen hillintään. Itämeritili, Itämerikortti ja Åland Index sekä vastuulliset sijoitustuotteet ovat konkreettisia esimerkkejä kestävästä toiminnastamme pitkällä aikavälillä.

Olen itse paluumuuttaja ja toivon nyt Oulussa työskennellessäni pääseväni tarjoamaan mahdollisimman monelle pohjoissuomalaiselle mahdollisuuden kuulla ja oppia lisää suomalaisesta, ihmisiä ja ympäristöä arvostavasta pankista, Ålandsbankenista.

Monipuolisen Premium Banking -konseptimme suosituimpia lisäpalveluita ovat vakuutuksemme, kuten matkavakuutus sinulle ja perheellesi sekä ostosuojavakuutus vahingon varalle. Kauttamme saat myös asiantuntevia juristeja, jotka auttavat sinua perheoikeudellisissa asioissa alennettuun hintaan.

Toivon ihmisten Oulussa löytävän meidät ja olemaan yhteydessä, kun jokin pankkiasia on ajankohtainen. Aina kannattaa kysyä ja katsoa, millaisia mahdollisuuksia meillä olisi yhteistyöhön! Mitä sinä toivot pankiltasi?

Lämpimästi tervetuloa Ålandsbankeniin - arvonluontia sinulle ja tuleville sukupolville

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä!

Tanja Kaltiola

Senior Premium Banker