Siirry pääsisältöön
05 huhtikuuta 2019
Lehdistötiedotteet

Ålandsbanken Euro Bond paras korkorahasto Pohjoismaissa jo kuutena vuotena peräkkäin

Ålandsbanken Abp
Tiedote
5.4.2019 kl. 14.30

Ålandsbanken Euro Bond paras korkorahasto Pohjoismaissa jo kuutena vuotena peräkkäin

Ålandsbanken Euro Bond-sijoitusrahasto palkittiin luokkansa parhaana rahastona Lipperin pohjoismaisessa vertailussa jo kuudentena vuotena peräkkäin. Lipper Fund Awards Nordic 2019 -palkinnot ovat arvostettuja rahastoalalla.

Palkinto on tunnustus Ålandsbanken Euro Bond-sijoitusrahaston johdonmukaisesta parhaasta sijoitusmenestyksestä lyhyiden korkorahastojen ryhmässä (Bond Euro – Short Term). Rahasto voitti palkinnon kaikilla mitatuilla ajanjaksoilla, 3, 5 ja 10 vuotta.

Ålandsbanken Euro Bond on aktiivisesti hoidettu korkorahasto, joka sijoittaa valikoituihin korkoinstrumentteihin vallitsevat markkinaolosuhteet tarkkaan huomioon ottaen. Rahaston sijoitukset ja aktiiviriski poikkeavat näin ajoittain huomattavasti vertailuindeksistä.

Varovainen sijoitustyyli, jolla tavoitellaan mahdollisimman tasaista pitkäaikaista tuottoa. Myös vakavaraisten pohjoismaisten yrityslainojen suosiminen rahastossa ovat olleet menestyksen taustatekijöitä, kertoo rahastonhoitaja Jarkko Toivonen, Ålandsbanken Rahastoyhtiöstä.

Lipper on johtava kansainvälinen rahastoanalyysien ja -vertailujen tuottaja, joka on osa Refinitiv -konsernia. Pohjoismaisessa vertailussa ovat mukana kaikki rahastot, joilla on markkinointilupa jossain Pohjoismaassa. Lipper Fund Awardsin tarkoitus on palkita yksittäisiä rahastoja ja rahastoyhtiöitä vahvasta pitkäaikaisesta riskikorjatusta ylituotosta suhteessa kilpailijoihin.

Lisää tietoa antavat

Jarkko Toivonen, rahastonhoitaja, Ålandsbanken Rahastoyhtiö Oy, puh: 0204 293 723
Jyri Suonpää, ryhmäpäällikkö eur korkorahastot, Ålandsbanken Rahastoyhtiö Oy, puh: 0204 293 714

  • Ålandsbanken Abp
    Lehdistötiedotteet
    05.04.2019
    Lataa pdf