Siirry pääsisältöön
10 syyskuuta 2015
Lehdistötiedotteet

Niklas Wellfelt Ålandsbanken Varainhoitoon

Niklas Wellfeltillä on 25 vuoden kokemus alalta työskenneltyään aiemmin Erik Penserillä, Kaupthing Bankissa, Alfred Bergillä ja Ruotsin keskuspankissa. Hän tulee lähinnä Remiumilta, jossa hän toimi analyysijohtajana.

”Arvostan korkealle Ålandsbankenin pitkäjänteisyyttä, laadukkuutta ja läheistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Odotan luottavaisena vuotta 2019, jolloin Ålandsbanken viettää 100-vuotisjuhlaansa”, sanoo Niklas Wellfelt, joka on rekrytoitu Ålandsbanken Varainhoidon Case & Analys -yksikön johtajaksi.

”Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Niklaksen tervetulleeksi Ålandsbankeniin, sanoo Tony Karlström, Ålandsbanken Varainhoidon johtaja.

- Niklaksen pitkä kokemus ja laaja-alainen osaaminen vahvistavat työskentelyämme osakevarainhoidossa ja osakevälitystoiminnassa ja edistävät niiden hyvää kehitystä”.

Vuoden 2015 aikana Ålandsbanken Varainhoito on toteuttanut merkittäviä panostuksia tuomalla uuden varainhoitotavan ja uusia tuotteita sekä vahvistamalla osaamista rekrytoinneilla.

Mikael Rosell aloitti kesällä vt. Korkojohtajana/Makrostrategina

"Mikael on viimeisimmän kymmenen vuoden ajan työskennellyt Lontoossa, muun muassa Barclaysillä ja ABN Amrolla rahoitusmarkkinoiden korkostrategina ja makroekonomistina. Sitä ennen hän on työskennellyt Ruotsin keskuspankissa ja Ruotsin valtiovarainministeriössä.

"Olemme äärimmäisen iloisia, että olemme saaneet nämä pätevät henkilöt Ålandsbankeniin, sanoo Stefan Gothenby, CIO Varainhoito”.

Lisätietoja:

Tony Karlström, Johtaja, Varainhoito, Ålandsbanken Abp, puhelin +358 204 291 173

  • Ålandsbanken Abp
    Lehdistötiedotteet
    10.09.2015
    Lataa pdf